We hebben al een hoop aparte vertrekken op Airbnb voorbij zien komen die zich onderscheiden van de rest, maar het aanbod is bijna oneindig en uiterst divers. Een Airbnb in de Verenigde Staten, Missouri, heeft een racebaan in de achtertuin en is hier een perfect voorbeeld van. Op het gebied van activiteiten rondom het huis, valt er niet veel te overtreffen in deze prijsklasse.

Deze Airbnb bevat meer dan alleen een racebaan

De gehele woning staat in het teken van auto’s, quads en eigenlijke alle voertuigen op wielen. Zelfs sommige bedden hebben de vorm van een racewagen. Je kan de racebaan betreden met verschillende karts, quads en buggy’s. In een grote opslagplaats is ook een grote game-hal met een tafeltennistafel, een pooltafel, een air-hockey tafel en nog veel andere verschillende arcade-games. Kortom: vervelen hier is haast onmogelijk.

Airbnb tuin

Verder is er qua vertier nog een gym, een zwembad en een grote achtertuin met ligstoelen en een bar. Het is dan ook bedoeld voor grotere groepen en heeft het adres  twaalf bedden en zes badkamers voor je klaarstaan. Evenals een basketbal-, voetbal-, een tennisveld, een kinderspeelplaats, een golfbaan en zelfs ruiterpaden.

Airbnb

Als je voor een tijdje in gaat trekken in deze Airbnb moet sport en avontuurlijke ondernemingen je wel liggen. Dat maakt het ook voor huisdieren een paradijs op aarde. Deze zijn gewoon toegestaan, dus je hoeft je geliefde honden en/of katten niet naar de buren te brengen.

2651 vierkante meter aan grond

In deze villa heb je de beschikking over een omvangrijk grondgebied van wel 2651 vierkante meter. Het kost € 1725  per nacht, maar zodra je het boekt met een aantal amices, is het best te doen. Als je het er voor over hebt, kan je je opmaken voor talloze dagen herinneringen maken met je favoriete mensen om je heen. Ready, set, go!

Boek de Airbnb via deze link.

Racebaan VS