Wie is Iman Ghazi?

Iman Ghazi is een jonge ondernemer en recentelijk ook influencer geworden. Hij is geboren en getogen in Rusland voordat hij naar Engeland verhuisde. Iman is momenteel 23 jaar oud en met zijn bedrijf Grow your Agency heeft hij vele mensen over de hele wereld heeft geholpen met meer succes behalen.

Levensloop en ondernemerschap

Iman wilde op jonge leeftijd, slechts 16 jaar oud, zijn eigen leven en dat van zijn moeder transformeren. Hij begon vroeg met zijn eigen onderneming genaamd “IAG Media,” een digitaal marketingbureau. Dit bureau wist hij snel uit te breiden, en hij genereerde al snel een maandelijks inkomen van maar liefst € 40.000. Hierdoor wist hij van”high school drop-out” naar succesvol ondernemer te gaan.

De start van Iman Ghazi’s horlogecollectie

Iman koesterde altijd al een passie voor horloges. Op 26 maart 2018 deelde hij een YouTube video over zijn allereerste luxe horloge aankoop, die een waarde had van maar liefst € 15.000. Het was een Rolex Datejust in zwart, zilver en goud, met een elegante Jubilee band en een wijzerplaat versierd met diamantjes. Zo begon zijn horlogecollectie, die inmiddels is uitgegroeid tot een indrukwekkende verzameling waarin hij voor elke gelegenheid een passend horloge bezit.

Top 5 exclusieve horloges van Iman

Wij presenteren hieronder zijn Top 5 horloges, die niet alleen buitengewoon mooi, maar ook uiterst zeldzaam zijn:

Rolex Daytona

Voor zijn actieve levensstijl verkiest Iman de elegante Rolex Daytona Oyster met een eenvoudige rubberen band en een luxueuze wijzerplaat. Deze Rolex heeft een meteorietwijzerplaat en heeft een prijsklasse van tussen de €30.000 tot €50.000.

Richard Mille Rm 35-01

In een hogere prijscategorie bevindt zich de uitzonderlijke Richard Mille, specifiek de RM 35-01 Rafael Nadal. Dit horloge is vervaardigd voor de beroemde Spaanse tennisser Rafael Nadal en er zijn slechts 50 exemplaren van gemaakt, volledig van carbon, met een prijskaartje van € 300.000.

Audemars Piguet Royal Oak

Een ander pronkstuk is de Audemars Piguet Royal Oak in volledig platina, alsmede een zeldzame ‘starburst’ groene wijzerplaat. Dit horloge heeft een prijs van maar liefst € 350.000.

Cartier Santos Skeleton

Voor de liefhebbers van geschiedenis heeft Iman de Cartier Santos in zijn collectie. Dit horloge heeft een rijke historie en is beschikbaar voor een vriendelijke prijs van € 25.000, in vergelijking met de andere horloges.

Patek Philippe Nautilus

Tot slot, een ware klassieker, de Patek Philippe Nautilus 5205. Dit tijdsstuk straalt pure luxe uit en is geschikt voor formele evenementen. Het valt in de prijscategorie van € 50.000.

De totale waarde van zijn


De gehele horlogecollectie van Iman Ghazi wordt geschat op een waarde van maar liefst 3,5 miljoen euro in 2023. Hij deelt zijn visie met de woorden: “You can have fun + make money at the same time..” Hij streeft ernaar zijn collectie in de loop der tijd verder uit te breiden en is voortdurend op zoek naar nog exclusievere horloges.