De Sake Suite van Nobu, gelegen in het bruisende Las Vegas, biedt niet alleen een ruime VIP-ervaring, maar ook een ongeëvenaarde luxe die elke gast betovert. Deze weelderige suite, met een oppervlakte variërend van 120 tot 181 vierkante meter, is een oase van rust en verfijning. De inrichting straalt sereniteit uit dankzij zijn achromatische tinten en subtiele accenten van donker hout, met moderne natuurprints die de muren verfraaien.

De Sake Suite is oh so sweet

Binnenin vind je een uitnodigende eethoek, een royale mediaruimte en een handige bar, perfect voor vermaak en ontspanning. Elk detail is zorgvuldig doordacht, van het luxueuze Fili D’oro beddengoed tot het weelderige ligbad en de stoomdouche. Exclusieve badproducten van Nobu en een met zorg samengestelde minibar, persoonlijk samengesteld door de befaamde chef-kok Matsuhisa, voegen een extra laag van verfijning toe.

De voordelen voor VIP-gasten zijn talrijk, waaronder een warm onthaal met een traditionele theeceremonie, exclusieve privéhotelregistratie en de mogelijkheid om 24 uur per dag te dineren in de comfortabele Nobu-suite, met de hulp van een toegewijde conciërge.

Onbeperkt sushi snacken

Daarnaast krijg je als gast toegang tot de exclusieve Venus Pool Lounge, waar je kunt genieten van verkwikkende zwembadmassages en verfrissende fruitspiezen. In het Nobu-restaurant van het hotel kun je plaatsnemen op VIP-zitplaatsen, compleet met twee gratis drankjes en een kenmerkende dessertplank.

Het hoogtepunt van je verblijf? Onbeperkte toegang tot sushirolls en andere heerlijke Aziatische lekkernijen, 24 uur per dag! Een waar paradijs voor liefhebbers van sushi.

De tarieven voor een verblijf in de Sake Suite beginnen bij $2.199 per nacht, waardoor deze weelde binnen handbereik komt voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring in het hart van Las Vegas. Deze suite belichaamt het summum van luxe, comfort en gastronomische verwennerij, waardoor het de ideale keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve en elegante ontsnapping.