In de wereld van professioneel voetbal is Cristiano Ronaldo niet alleen bekend om zijn ongeëvenaarde vaardigheden op het veld, maar ook om zijn liefde voor luxe en stijl. Onlangs werd hij gespot bij het hoofdkantoor van het nationale voetbalteam van Portugal, waar hij een opvallende en exclusieve horloge droeg: de Rolex Cosmograph Daytona ‘Arabic’ 116576TBR in platinum met een rand bezet met baguette geslepen diamanten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Een Zeldzaam Juweeltje

Dit horloge is uitsluitend te koop bij geselecteerde Rolex winkels in het Midden-Oosten en behoort tot de zeldzaamste platina Daytona-modellen ooit gemaakt. Wat dit horloge echt uniek maakt, is dat het Arabische cijfers heeft op de wijzerplaat.

Rolex staat bekend als een pionier op het gebied van luxe horloges en heeft door de jaren heen vele iconische modellen geproduceerd. De Cosmograph Daytona is zonder twijfel een van hun meest gewilde en herkenbare ontwerpen. Het horloge werd oorspronkelijk geïntroduceerd in 1963 als een instrument voor professionele racers, maar heeft sindsdien ook populariteit verworven onder verzamelaars en liefhebbers van hoogwaardige uurwerken.

De ‘Arabic’ Variant

De ‘Arabic’ variant van de Cosmograph Daytona is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de smaak en voorkeuren van klanten uit het Midden-Oosten. Het gebruik van Arabische cijfers op de wijzerplaat voegt een uniek en exotisch element toe aan dit al iconische horloge. Bovendien wordt de bezel van het horloge versierd met baguette geslepen diamanten, waardoor het een ongekende luxe uitstraling krijgt.

Cristiano Ronaldo gespot met exclusieve Rolex Daytona

Prijzen en Beschikbaarheid

De prijs van de Rolex Cosmograph Daytona ‘Arabic’ varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de marktvraag en de conditie van het horloge. Vanwege zijn exclusiviteit en zeldzaamheid kan deze specifieke variant een aanzienlijk hogere prijs van meer dan € 500.000 dat is meer dan andere modellen in de Daytona collectie.

Voor verzamelaars of liefhebbers die geïnteresseerd zijn in dit specifieke horloge, kan het vinden ervan een uitdaging zijn, gezien het feit dat het alleen beschikbaar is bij geselecteerde Rolex winkels in het Midden-Oosten. Het vereist mogelijk ook wat onderzoek en netwerken binnen de horlogewereld om erachter te komen waar dit exclusieve model precies verkrijgbaar is.

Beeld: Christies