Audemars Piguet, een vooraanstaand horlogemerk, heeft onlangs gelimiteerde uitvoeringen uitgebracht van zijn iconische Royal Oak “Jumbo” Extra Thin-horloges. Deze exclusieve timepieces zijn beschikbaar in zowel witgoud als geelgoud als zijn elk verfraaid met meer dan 1500 originelen briljant geslepen edelstenen. Dus dalen in prijs gaat deze prachtig kustwerk niet.

Schittering in Witgoud en Geelgoud Royal Oak 

Het witgouden model schittert met maar liefst 1528 diamanten, terwijl het geelgouden model pronkt met 1528 gele saffieren. Beide horloges hebben een elegante diameter van 39 mm en een strak, monochroom ontwerp dat de aandacht vestigt op de schitterende edelstenen. Wat deze met edelstenen bezaaide Royal Oak horloges echt onderscheidt, is de prachtige consistentie van de stenen en de spiegel gepolijste facetten die ze omringen. De modellen creëren een naadloze stroom van stenen over de hele behuizing, wijzerplaat en armband, wat een verbluffend visueel effect teweegbrengt.

Schittering in Witgoud en GeelgoudSchittering in Witgoud en Geelgoud

Het witgouden model herbergt ongeveer 8,3 karaat aan diamanten, terwijl het geelgouden model maar liefst 10,4 karaat aan gele saffieren tentoonstelt. De briljant geslepen stenen geven de horloges een prachtige, consistente uitstraling en worden versterkt door de spiegelgepolijste facetten die de rand, behuizing en armband omlijsten.

Krachtig en Verfijnd

Naast hun adembenemende esthetiek zijn deze horloges ook technisch geavanceerd. Ze worden aangedreven door het ultradunne zelfopwindende kaliber 7121, dat over een periode van vijf jaar is ontwikkeld. Dit ultradunne kaliber meet slechts 3,2 mm in dikte en biedt diverse functies, waaronder een datumweergave om drie uur en een indrukwekkende gangreserve van 55 uur.

Het is belangrijk op te merken dat beide varianten van de Royal Oak Jumbo Extra Thin-horloges slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn. Voor de exacte prijs van elk model is niet bekend. Dus dan zou je vanuit kunnen gaan dat deze bezaaide horloges wel een peper dure prijs hebben. Deze exclusieve horloges zijn bedoeld voor liefhebbers van hoogwaardige uurwerken die zowel esthetiek als technische prestaties waarderen.

 

Audemars Piguet Royal Oak Audemars Piguet Royal Oak