Hacienda Nikolic, is een villa met vijf slaapkamers en vier-en-een-half badkamers. Deze accommodatie biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een zwembad, tennisbaan, basketbalveld en zelfs minigolf. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, inclusief een vaatwasser. Bovendien is er een wasmachine beschikbaar voor het gemak van onze gasten.

Privacy en Toegankelijkheid

Gelegen in een vredige en afgelegen omgeving, biedt Hacienda Nikolic een privétoevluchtsoord voor haar gasten. Met een terrein van maar liefst 10.000 m² is er overvloedig ruimte voor ontspanning. De villa geniet bovendien van een uitstekende locatie in de buurt van het prachtige Milna, waardoor onze gasten gemakkelijke toegang hebben tot winkels, restaurants en lokale bezienswaardigheden. Gasten kunnen genieten van de serene sfeer van de villa, terwijl ze toch dicht bij alle benodigdheden zijn. Met vijf slaapkamers en ruimte voor veertien gasten, is Hacienda Nikolic ideaal voor groepsverblijven en familievakanties. Er zijn tal van activiteiten beschikbaar om iedereen bezig te houden.

luxe villa op Airbnb in Milna, Kroatiëluxe villa op Airbnb in Milna, Kroatiëluxe villa op Airbnb in Milna, Kroatië

Gastenervaring

Eerdere gasten omschrijven hun verblijf in Hacienda Nikolic als betoverend, met activiteiten en voorzieningen die hun verwachtingen overtroffen. De rustige atmosfeer en het uitgebreide scala aan activiteiten zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

luxe villa op Airbnb in Milna, Kroatië

Uitstekende Beoordelingen

Hacienda Nikolic heeft eveneens uitstekende beoordelingen ontvangen van voorgaande gasten op het gebied van netheid, nauwkeurigheid, communicatie, locatie, incheckproces en waar voor je geld. Deze positieve beoordelingen getuigen van de uitzonderlijke kwaliteit van deze accommodatie.

Recreatiemogelijkheden

Het buitenterrein biedt volop mogelijkheden voor entertainment, met zwemmen, basketbal, tennis en meer. Het huis is schoon en goed uitgerust, inclusief een geliefde hottub. Er zijn overvloedige activiteiten beschikbaar en alles staat klaar om gebruikt te worden. Onze gastheer, Tomislav, staat bekend om zijn vriendelijkheid en snelle reacties. Hacienda Nikolic is gelegen op een afgelegen en privélocatie, zonder buren, waardoor privacy en rust gegarandeerd zijn.