De majestueuze hoofdstad van Hongarije, Budapest, betovert bezoekers met zijn rijke geschiedenis, adembenemende architectuur en ontspannen sfeer. Gelegen aan de oevers van de schilderachtige Donau, wordt de stad vaak “de Parel van de Donau” genoemd. Van de weelderige thermale baden tot de indrukwekkende burchtheuvel.

Dit prachtig hotel met een luxueuze uitstraling, gelegen in de nabijheid van het Hongaarse Staatsoperahuis. Of u nu voor zaken of ontspanning komt, dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf.

Gunstige ligging in het hart van Budapest

Verscholen in de sfeervolle wijk Terézváros in Budapest, ligt Mystery Hotel Budapest op steenworp afstand van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals de Sint-Stefanusbasiliek en het Parlementsgebouw. Daarnaast kunt u genieten van extra voorzieningen zoals een dakterras, een bibliotheek en een stomerij/wasservice.

Ultieme ontspanning en luxe

Voor ultieme ontspanning kunt u terecht in de plaatselijke spa, waar u kunt genieten van weldadige behandelingen zoals Zweedse massages, gezichtsbehandelingen en manicures/pedicures. Het fitnesscentrum biedt yoga- en aerobicslessen om uw lichaam in topconditie te houden. Na een intensieve workout kunt u ontspannen in de sauna of het bubbelbad.

Mystery Hotel Budapest: Luxe en Comfort in het Hart van de Stad Mystery Hotel Budapest: Luxe en Comfort in het Hart van de Stad

Voorzieningen die uw verblijf compleet maken

Bij Mystery Hotel Budapest draait alles om uw behoeften. Daarom bieden ze een scala aan voorzieningen, waaronder een bar, een zakencentrum en een stoombad. Daarnaast kunt u profiteren van gratis wifi op uw kamer en zijn er faciliteiten zoals een ontbijtbuffet (tegen een toeslag), fietsverhuur en valet parking (tegen een toeslag) beschikbaar.

Attente service en gastvrijheid

Als u vervoer van en naar de luchthaven, oppasservices of een 24 uursreceptie nodig heeft, staan hun medewerkers altijd klaar om u van dienst te zijn. Mystery Hotel Budapest biedt tevens massagebehandelingsruimtes, conciërgeservices en 4 vergaderzalen om aan al uw wensen te voldoen.

Luxe kamers voor uw comfort

Bij Mystery Hotel Budapest staat comfort op de eerste plaats. Hun 82 kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van faciliteiten zoals 24 uursroomservice en luxe beddengoed. U kunt genieten van extraatjes zoals een kussenkeuzemenu en airconditioning.

Mystery Hotel Budapest: Luxe en Comfort in het Hart van de Stad

Ontdek Budapest

Ons hotel is ideaal gelegen voor zowel zakelijke reizigers als toeristen die de stad willen verkennen. Met het Hongaarse Staatsoperahuis op loopafstand, kunt u genieten van schitterende culturele ervaringen. Bovendien bevindt het openbaar vervoer zich in de nabijheid, waardoor u snel andere belangrijke bezienswaardigheden zoals het Heldenplein en de Széchenyi thermale baden kunt bereiken.

Mystery Hotel Budapest: Luxe en Comfort in het Hart van de Stad

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen uitje, een zakelijk verblijf of een culturele beleving, Mystery Hotel Budapest biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en weelderig verblijf. Boek vandaag nog en maak van uw bezoek aan Budapest een onvergetelijke ervaring! Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een overnachting, kunt u contact opnemen met: Mysteryhotelbudapest