Bent u op zoek naar een unieke en luxueuze Airbnb in Chamonix-Mont-Blanc, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk? Dan is Chalet Dalmore de perfecte keuze voor u. Dit ultramoderne chalet biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de majestueuze Mont Blanc en combineert hedendaags design met de pracht van de bergen.

Een modern design

Het interieur van Chalet Dalmore is met oog voor detail en stijl ontworpen. De ruime veranda nodigt uit tot ontspanning en biedt een spectaculair uitzicht op de omringende natuur. De avant-garde grote kamer is voorzien van royale ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een gevoel van ruimte creëren. Daarnaast beschikt deze ruimte over een kunstzinnige zwevende open haard die ’s avonds een gezellige ambiance schept.

Deze prachtige Airbnb in Chamonix-Mont-Blanc biedt plaats aan maximaal 10 gasten. Met vijf ruime slaapkamers is er voldoende privacy voor iedereen. Elke slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden samengevoegd tot een queensize bed. Bovendien heeft elke slaapkamer een eigen badkamer met aparte douche en bad, evenals een balkon om te genieten van het adembenemende uitzicht op de omgeving. De primaire slaapkamer is extra bijzonder en beschikt over een kleedruimte, een elektrische haard en een privébalkon.

Deze Airbnb in Chamonix-Mont-Blanc. een luxueuze ervaring voor € 1.000 per nacht

Luxe voorzieningen

Bij Chalet Dalmore worden gasten in de watten gelegd met uitmuntende service. De tarieven zijn inclusief diverse services, afhankelijk van het seizoen. Tijdens de wintermaanden worden gasten verwelkomd met een champagne-ontvangst en hapjes bij aankomst. Bovendien wordt er dagelijks een continentaal of gekookt ontbijt geserveerd, evenals middagthee. Een privékok bereidt vijf avonden per week heerlijke viergangendiners, waarbij wijn, bier en frisdrank zijn inbegrepen. Voor kinderen zijn speciale diners op aanvraag beschikbaar. Als gasten kiezen voor een tarief met eigen kookgelegenheid, wordt er elke ochtend vers brood en gebak bezorgd tijdens de wintermaanden.

Chalet Dalmore biedt tal van luxe voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Neem een verfrissende duik in het zwembad of ontspan in de jacuzzi na een dag vol activiteiten in de bergen. Ontspanning is gegarandeerd in de sauna, terwijl toegang tot de spa zorgt voor ultieme verwennerij. Voor filmliefhebbers is er zelfs een bioscoop aanwezig. Bovendien beschikt het chalet over een volledig uitgeruste keuken, gratis wifi en een gratis parkeergarage op het terrein. Een wasmachine is ook beschikbaar voor het gemak van de gasten.

Deze Airbnb in Chamonix-Mont-Blanc. een luxueuze ervaring voor € 1.000 per nacht

Prijs en beschikbaarheid

De prijs voor een overnachting in Chalet Dalmore bedraagt €1.000 per nacht. Voor een verblijf van 10 tot 17 november 2023, bijvoorbeeld, bedraagt de totale prijs van uw reis inclusief btw en alle van toepassing zijnde toeslagen €7.280.

Chalet Dalmore ligt op een gunstige locatie voor reizigers. De Geneva International Airport (GVA) ligt op slechts 72 minuten rijden, waardoor uw reis naar Chamonix-Mont-Blanc moeiteloos verloopt. Voor golfliefhebbers is de Chamonix Golf Club slechts 2 minuten rijden van het chalet verwijderd, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot deze populaire golfbaan.

Bij elke reservering van Chalet Dalmore is een reisontwerper inbegrepen. Deze reisontwerper fungeert als uw persoonlijke conciërge, reisplanner en lokale bestemmingsexpert. Zij staan klaar om u te helpen met al uw vragen en verzoeken, zodat u kunt genieten van een zorgeloos verblijf in dit prachtige chalet.

Chalet Dalmore biedt een onvergetelijke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar luxe Airbnb in Chamonix-Mont-Blanc. Met zijn moderne design, panoramisch uitzicht op de Mont Blanc, uitstekende service en luxe voorzieningen, is dit chalet de perfecte keuze voor een ontspannen vakantie of een bijzondere gelegenheid.