Georgina Rodriguez, de levenspartner van voetballegende Cristiano Ronaldo, heeft wereldwijd aandacht getrokken vanwege haar weelderige levensstijl. Naast het dragen van prachtige sieraden, is opgemerkt dat ze ook zeldzame en kostbare horloges bezit die bewondering opwekken bij horlogeliefhebbers over de hele wereld.

Een zeldzame Rolex Daytona als pronkstuk

Een van de meest opvallende horloges in Georgina Rodriguez’ verzameling is een 18K geelgouden Rolex Daytona met een groene wijzerplaat. Dit zeldzame stuk heeft bijna een prijskaartje van € 95.000 en trekt onmiddellijk de aandacht vanwege zijn unieke ontwerp en vakmanschap.

Dit specifieke model wordt beschouwd als een van de meest begeerde horloges onder verzamelaars. De combinatie van het geelgouden materiaal en de groene wijzerplaat schept een opvallende esthetiek die Rodriguez met trots draagt.

Georgina Rodriguez (vrouw Cristiano Ronaldo) zeldzame en dure horloges waaronder een bijzondere Rolex Daytona

Een prachtige Audemars Piguet met diamanten

Naast haar Rolex Daytona bezit Georgina Rodriguez ook een 37 mm Audemars Piguet-horloge, dat volledig is versierd met diamanten. Met een prijs van ongeveer € 140.000 is dit horloge niet alleen een pronkstuk, maar ook een symbool van luxe en verfijning.

De combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap maakt dit horloge tot een waar kunstwerk om de pols. De schitterende diamanten voegen extra glamour toe aan deze sowieso al prachtige creatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

Een verblindende Richard Mille met diamanten

Als kers op de taart bezit Georgina Rodriguez ook nog een Richard Mille-horloge dat volledig is versierd met diamanten. Dit exclusieve stuk heeft een prijskaartje van maar liefst € 350.000, wat getuigt van de weelde waarin ze zich bevindt.

Dit horloge is niet alleen buitengewoon kostbaar, maar ook uniek in zijn ontwerp. De schittering van de diamanten maakt het bijna onmogelijk om je ogen ervan af te houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

Een bron van inspiratie voor horlogeliefhebbers

Met haar indrukwekkende horlogecollectie en luxueuze levensstijl is Georgina Rodriguez uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor horlogeliefhebbers over de hele wereld. Haar keuze voor zeldzame en kostbare horloges toont aan dat ze oog heeft voor kwaliteit, vakmanschap en exclusiviteit.

Of het nu gaat om de iconische Rolex Daytona, de prachtige Audemars Piguet of de verblindende Richard Mille, elk horloge in Rodriguez’ verzameling straalt elegantie en verfijning uit. Ze weet hoe ze haar sieraden moet dragen en maakt er een statement mee. Georgina Rodriguez heeft bewezen dat ze niet alleen schittert op het gebied van mode en stijl, maar ook op het gebied van hoogwaardige horloges.