Bent u op zoek naar een buitengewone en exclusieve ervaring tijdens uw verblijf in Vermont? Dan is Honey Pond Farm de perfecte Airbnb voor u. Gelegen op meer dan 575 hectare grond, biedt deze accommodatie een breed scala aan activiteiten, waaronder golf, tennis, watersporten, fitnessfaciliteiten en kilometers aan wandelpaden. Met zijn prachtige landschap en uitgebreide voorzieningen is Honey Pond Farm de ideale plek om te ontspannen en te genieten van alles wat Vermont te bieden heeft.

Luxe Airbnb

Het luxueuze Airbnb zelf bestaat uit een ruime woning met 8 slaapkamers en 6,5 badkamers. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om comfort en luxe te bieden aan maximaal 16 gasten. Van de rustieke lodgekamer tot de moderne fitnessfaciliteiten, elk aspect van het verblijf is doordacht ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen.

Een Luxueus Verblijf bij Airbnb met een Privégolfterrein en Meer

Privégolf en outdoor-activiteiten

Naast het huis beschikt Honey Pond Farm over een privégolfbaan waar gasten in alle privacy van hun favoriete sport kunnen genieten. Met een USGA-rating en golfkarretjes is deze baan perfect voor zowel beginnende als ervaren golfers. Daarnaast hebben gasten toegang tot wandelpaden, fietsen, visuitrusting en andere buitenactiviteiten zoals tennis en watersporten.

Een Luxueus Verblijf bij Airbnb met een Privégolfterrein en Meer

Als u na al die activiteiten even wilt ontspannen, kunt u gebruikmaken van de vele entertainmentmogelijkheden die de accommodatie biedt. In de speelkamer vindt u onder andere een pooltafel en flipperkast, perfect voor een gezellige avond met vrienden en familie.

Voor culinaire liefhebbers is er zelfs een houtgestookte pizza-oven op de buitenterras, waar u kunt genieten van adembenemende uitzichten op de golfbaan en de bergen.

Prijzen

Wat betreft de prijzen, bedraagt de prijs per nacht € 3800 voor een verblijf van 4 nachten. Hierbij zijn bijkomende kosten inbegrepen, zoals schoonmaakkosten van € 550, Airbnb-servicekosten van € 2700 en belastingen van € 1.600. De totale kosten komen dus uit op € 20.000 voor de Airbnb.

Een Luxueus Verblijf bij Airbnb met een Privégolfterrein en Meer

Honey Pond Farm is ook gunstig gelegen nabij populaire voorzieningen zoals Sissy’s Kitchen en biedt gemakkelijke toegang tot de ski- en snowboardgebieden in New England. Of u nu een golfliefhebber bent, wilt genieten van de natuur of gewoon op zoek bent naar een luxe uitje, Honey Pond Farm heeft het allemaal.

Als u op zoek bent naar een unieke en exclusieve en een luxueuze Airbnb ervaring in Vermont, dan is Honey Pond Farm de ideale keuze. Met zijn privégolfterrein, uitgebreide voorzieningen en prachtige landschap zult u zich hier zeker thuis voelen. Boek vandaag nog uw verblijf en maak van uw volgende reis een onvergetelijke ervaring!