Patek Philippe, een van ’s werelds prestigieuste horlogemerken, staat bekend om haar ongekende vakmanschap, innovatie en tijdloze ontwerpen. Elk horloge dat het atelier verlaat, draagt de erfenis en toewijding aan excellentie die het merk al meer dan 180 jaar kenmerkt. In een uitzonderlijk gebaar heeft Thierry Stern, de huidige president van Patek Philippe, een exclusief platina Minute Repeater Alarm-horloge ontworpen als eerbetoon aan zijn vader en voormalig president, Philippe Stern.

Patek Philippe brengt eerbetoon aan voormalig president

Het horloge met referentienummer 1938P-001 vertoont een uniek wit en grijs miniatuurportret van Philippe Stern op de wijzerplaat. Dit indrukwekkende kunstwerk is vervaardigd met grand feu-emailleertechnieken en toont het gezicht van de bewonderde voormalige president. Het portret weerspiegelt niet alleen de liefdevolle band tussen vader en zoon, maar ook het vakmanschap waar Patek Philippe om bekend staat.

Ontdek het exclusieve eerbetoonhorloge van Patek Philippe, ontworpen door Thierry Stern als eerbetoon aan zijn vader en voormalig president.

Speciale kenmerken en exclusiviteit

Deze unieke creatie herbergt een gloednieuw kaliber R AL 27 PS uurwerk, speciaal ontwikkeld voor dit horloge. Het uurwerk combineert het befaamde R 27-kaliber met een geavanceerde 12-uurs alarmfunctie. Dit betekent dat het horloge op een vooraf ingestelde tijd subtiel alarm kan slaan. De samensmelting van deze complicaties resulteert in een unieke ervaring voor de drager.

Het kaliber R AL 27 PS integreert de alarmfunctie naadloos in het uurwerk, waarbij beide complicaties gebruikmaken van dezelfde twee gongs om het geluid voort te brengen. Dit technische hoogstandje is niet alleen uniek, maar draagt ook bij aan de begeerlijkheid van dit horloge.

Ontdek het exclusieve eerbetoonhorloge van Patek Philippe, ontworpen door Thierry Stern als eerbetoon aan zijn vader en voormalig president.

Om de zeldzaamheid te benadrukken, zal de Zwitserse horlogefabrikant slechts 30 exemplaren van dit horloge produceren. Hierdoor wordt het een ware schat voor verzamelaars en liefhebbers van het merk wereldwijd. De kans om een dergelijk exclusief stuk te bezitten, maakt dit horloge ongetwijfeld zeer gewild onder fervente Patek Philippe-verzamelaars.

Ontdek het exclusieve eerbetoonhorloge van Patek Philippe, ontworpen door Thierry Stern als eerbetoon aan zijn vader en voormalig president.

Om deze technische prestatie mogelijk te maken, zijn er in totaal 227 onderdelen toegevoegd aan het uurwerk. Vier nieuwe patenten zijn aangevraagd voor de innovatieve mechanismen en kenmerken die dit horloge zo bijzonder maken. De combinatie van mechanische kunst en het bezit van een van de meest verfijnde complicaties ter wereld maakt dit horloge uitermate aantrekkelijk voor kenners en verzamelaars.

Aantrekkingskracht voor verzamelaars

Hoewel sommige verzamelaars wellicht niet direct worden aangetrokken door het portret van Philippe Stern op de wijzerplaat, kan de kunst van mechanica en het bezit van een horloge met zo’n verfijnde complicatie hen toch overtuigen. De zeldzaamheid, unieke kenmerken en sentimentele waarde van dit horloge maken het een aantrekkelijke optie voor gepassioneerde Patek Philippe-liefhebbers. Het is een kans om niet alleen een stuk geschiedenis te bezitten, maar ook om de erfenis voort te zetten die Patek Philippe als merk vertegenwoordigt.

Het eerbetoonhorloge van Patek Philippe is meer dan alleen een uurwerk; het is een symbool van respect, liefde en bewondering. Het toont de toewijding van Thierry Stern aan zijn vader en aan het erfgoed dat ze samen hebben opgebouwd. Met zijn exclusieve ontwerp, technische hoogstandjes en beperkte oplage belichaamt dit horloge de essentie van Patek Philippe: tijdloze elegantie, ongeëvenaard vakmanschap en grenzeloze passie voor horlogerie.