Villa Angelina is een prachtige luxe villa gelegen in het adembenemende Plemmirio, Sicilië. Deze exclusieve Airbnb belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring met zijn verbluffende oceaanzicht en eigentijds, stijlvol ontwerp.

Voorzieningen en kenmerken

De villa biedt 4 ruime slaapkamers en 5 luxueuze badkamers, waarbij elke slaapkamer een panoramisch zicht op de oceaan biedt. De volledig uitgeruste keuken is ideaal voor culinaire inspiratie en voorziet in alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden. Daarnaast kunt u van de fitnessruimte gebruikmaken en ontspannen op het loungeterras.

Buiten wachten een houten zwembadterras, een stenen terras met een eethoek in de openlucht en weelderige tuinen waarin u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Gasten hebben tevens toegang tot een privétoegangspunt tot de oceaan, zodat ze kunnen genieten van verfrissende duiken in het kristalheldere water.

Plemmirio staat bekend om zijn betoverende kustlijn die wacht om ontdekt te worden. Ontdek de fascinerende Prillina-grotten of breng een bezoek aan de historische archeologische vindplaats Ortygia. Voor natuurliefhebbers is het natuurreservaat Maddalena een must-see. Maak ontspannen kustwandelingen, leg prachtige vakantiefoto’s vast en geniet van de betoverende stranden.

Luxe Airbnb in Plemmirio, Sicilië, Italië Luxe Airbnb in Plemmirio, Sicilië, Italië
Luxe Airbnb in Plemmirio, Sicilië, Italië Luxe Airbnb in Plemmirio, Sicilië, Italië

Airbnb luxe ervaring

Villa Angelina behoort tot de exclusieve Airbnb Luxe-accommodaties en biedt gasten een onberispelijk ontwerp, luxe voorzieningen en een toegewijde reisontwerper om ervoor te zorgen dat uw verblijf perfect verloopt. De accommodatie heeft een beoordeling van 5 sterren op basis van 5 beoordelingen, wat getuigt van de uitstekende kwaliteit en service die wordt geboden.

De prijs per nacht voor Villa Angelina bedraagt € 1.400,-, met een totaalprijs van € 9.800,- voor een verblijf van 7 nachten.

Prachtige locatie in Siracusa

De omgeving van Siracusa biedt talloze prachtige ervaringen, van uitstekende restaurants waar u kunt genieten van heerlijke lokale gerechten tot prachtige stranden waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Verken de charmante winkels en historische steden die deze regio te bieden heeft. Andrea, de huismanager, staat altijd voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen of verzoeken die u tijdens uw verblijf heeft.

Villa Angelina overtreft alle verwachtingen met zijn adembenemende buitenterras, verfrissend zwembad en ongelooflijk uitzicht op de oceaan. Deze villa is werkelijk een oase van rust en vernieuwing. Geniet van uw ochtendkoffie terwijl u uitkijkt over de glinsterende zee of sluit uw dag af met een romantisch diner bij zonsondergang.

Extra voorzieningen

Villa Angelina biedt tevens extra voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van een wijnkoelkast om uw favoriete wijnen te bewaren en serveer deze in stijl tijdens uw verblijf. Daarnaast is er schoonmaakservice beschikbaar, zodat u volledig kunt ontspannen en van uw vakantie kunt genieten. De villa beschikt over een privézwembad waarin u kunt afkoelen op warme zomerdagen, en er is zelfs een werkstation beschikbaar voor degenen die onvermoeibaar doorwerken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid, aangezien er beveiligingscamera’s op het terrein zijn geïnstalleerd.

Luxe Airbnb in Plemmirio, Sicilië, Italië Luxe Airbnb in Plemmirio, Sicilië, Italië

Moderne en goed uitgeruste villa

Het huis, de tuin en de locatie van Villa Angelina zijn werkelijk magnifiek. Het is modern, functioneel, prachtig ingericht en van hoge kwaliteit. Alles is zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften en wensen van gasten te voldoen. Belangrijke bestemmingen zoals Siracusa Harbour, Noto en Taormina zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de villa, waardoor u de mogelijkheid heeft om nog meer van deze prachtige regio te verkennen.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie-ervaring in Sicilië, dan is Villa Angelina in Plemmirio de perfecte keuze. Geniet van luxe, comfort en adembenemende schoonheid tijdens uw verblijf in deze exclusieve Airbnb Luxe-accommodatie.