Het maakt niet uit hoeveel Rolex-horloges je bezit, er eentje weggeven als cadeau is een ongelooflijk genereus gebaar, zoals vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar Cristiano Ronaldo heeft laten zien. Op de 69e verjaardag van zijn moeder Dolores Aveiro verraste hij de Braziliaanse zanger Luan Santana met een Rolex-horloge ter waarde van $ 82.000. Dit gebeurde tijdens het glamoureuze verjaardagsfeest in het Savoy Palace in Madeira, een zeer ontroerend optreden.

Cristiano Ronaldo voorziet zanger van peperdure Rolex

Tijdens het feest gaf Ronaldo zijn moeder ook een chique nieuwe Porsche Cayenne cadeau, wat haar tot tranen roerde. De auto heeft een prijskaartje dat begint bij $ 81.000 en kan oplopen tot $ 110.000, afhankelijk van de uitvoering en opties. Het was duidelijk dat Cristiano Ronaldo niet alleen zijn waardering wilde tonen aan de getalenteerde zanger Santana, maar ook zijn liefdevolle band met zijn moeder wilde benadrukken. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Een gebaar van waardering en dankbaarheid

Door Santana te belonen met zo’n kostbaar geschenk laat Ronaldo zien dat hij het talent en de prestaties van anderen waardeert en bereid is om iets terug te geven aan mensen die indruk op hem maken. Het gebaar herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om onze waardering te tonen voor de mensen in ons leven en hen te belonen voor hun bijdragen. Of het nu gaat om een Rolex-horloge of een ander geschenk, het gaat erom dat we laten zien dat we de inspanningen en prestaties van anderen oprecht waarderen.

We kunnen leren van Cristiano Ronaldo’s vrijgevigheid en bescheidenheid. Hij toont keer op keer zijn bereidheid om iets terug te geven aan anderen en zijn dankbaarheid te tonen voor wat hij heeft bereikt. Dit maakt hem niet alleen tot een buitengewone voetballer, maar ook tot een inspirerend persoon buiten het veld.