Als u denkt aan John Mayer, denkt u waarschijnlijk aan zijn ongelooflijke muzikale talent en charismatische persoonlijkheid. Maar er is nog iets anders waar de singer-songwriter om bekend staat: zijn liefde voor exclusieve en luxueuze horloges. Tijdens een recent videogesprek vanuit een kattenbar in Tokio wist Mayer de aandacht te trekken met zijn humoristische commentaar op het etablissement en zijn katachtige klanten. Maar wat misschien nog meer opviel, was het prachtige polshorloge dat hij droeg. Dit betrof een speciale editie Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon van Audemars Piguet.

John Mayer gespot met bijzonder Audemars Piguet-uurwerk

Het eerste wat opvalt aan Mayers horloge is de indrukwekkende verschijning ervan. Het is versierd met baguette-geslepen diamanten en heeft een prachtige gerookte blauwe wijzerplaat. Dit geeft het horloge een schitterende uitstraling die perfect past bij Mayers affiniteit met luxe uurwerken. 

De Audemars Piguet Royal Oak-model met referentienummer 26730BC.ZZ.1320BC.02 van zo’n $ 400.000 dat Mayer draagt, is voorzien van een vliegende tourbillon en heeft een constructie van witgoud. Dit maakt het uurwerk niet alleen elegant, maar ook uiterst zeldzaam en gewild onder verzamelaars. De combinatie van vakmanschap en exclusiviteit maakt dit horloge tot een waardevolle toevoeging aan Mayers uitgebreide collectie.

The Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon ref. 26730BC.ZZ.1320BC.02

Bron: Audemars Piguet

De zeldzaamheid van het Royal Oak model

Hoewel er vele prestigieuze horlogemerken zijn waaruit John Mayer zou kunnen kiezen, is het duidelijk dat hij een speciale voorkeur heeft voor Audemars Piguet. Dit is niet de eerste keer dat hij gezien wordt met een horloge van dit merk. Het feit dat hij opnieuw voor een Royal Oak heeft gekozen, benadrukt zijn vertrouwen in het vakmanschap en de kwaliteit die het merk te bieden heeft.

Mayer’s liefde voor exclusieve horloges gaat verder dan alleen maar pronken met zijn verzameling. Hij ziet deze uurwerken als kunstwerken en draagt ze met trots als een uiting van zijn persoonlijke stijl en smaak. Voor hem is het dragen van een luxueus horloge niet alleen een modeaccessoire, maar ook een manier om tijdloze elegantie te omarmen.