Cartier, het befaamde Franse luxe juwelen en horloge huis, opent een tweede boutique in Amsterdam, in De Bijenkorf in november 2016. “Ik ben zeer verheugd te kunnen aankondigen dat Cartier, naast de boutique in de P.C. Hooftstraat, een tweede boutique opent in Amsterdam. Cartier heeft De Bijenkorf gekozen voor deze belangrijke stap voor de Maison.” zegt Bruno Carraz, Managing Director Cartier Benelux & Scandinavië.

© Cartier_Amulette Necklace © Cartier_Model_Juste un Clou Bracelet

In de voor Cartier kenmerkende ambiance die stijl en gastvrijheid uitstraalt zal in de nieuwe Cartier boutique een groot assortiment te vinden zijn van de iconische juwelen collecties zoals Trinity, Love en Amulette. Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod van de bekende horloge lijnen waaronder Tank, Santos, Ballon Bleu en Clé de Cartier. Tevens kan men hier ook terecht voor een diversiteit aan creaties met diamant.

© Cartier_Clé de Cartier watch RG LTHR

 

Opgericht in 1847 in Parijs door Louis François Cartier, is Cartier één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende luxury Maisons. La Maison Cartier is bekend om haar unieke, prestigieuze creaties waarvan velen tot legenden zijn geworden en is hof juwelier van 19 koningshuizen. In 1900 verklaarde de toenmalige Prince of Wales en latere koning van het Verenigd Koninkrijk, Edward VII: “Cartier, jeweller of Kings, King of Jewellers!”

Meer over Cartier lezen? Klik dan hier.

© Cartier_Amulette Bracelet