Maar liefst vijf meter onder het water bevindt zich dit unieke restaurant die absoluut bij de “eens in uw leven” categorie behoort. Bezoekers van dit restaurant kunnen genieten van een 180-graden uitzicht boven zich terwijl ze genieten van een zes gangen diner met bijpassende champagnes. Restaurant Ithaa, wat ‘moeder van parels’ betekend, zorgt ervoor dat gasten bijna vergeten te eten bijna door het spectaculaire toneelstuk van de vissen die boven ze afspeelt.

U kunt gerechten met caviar verwachten tijdens het diner, terwijl u bij de vier gangen lunch lichtere gerechten aantreft. Het restaurant is ook open voor cocktails en kan privé gereserveerd worden voor ontbijt, een huwelijksdiner of andere speciale gelegenheden. Heeft u interesse, kijkt u dan op de website: Rangali Island
unknown

Lees ook: Wajer Yachts Owners Challenge in Saint Tropez Brengt Drie Pure Luxe Partners Samen

unknown-1