Gisteren deelde we een horloge van Jacob & Co. die een speciaal uurwerk fabriceerde met Monopoly. TAG Heuer laat liet lang op zich wachten en hebben ook een horloge gemaakt op basis van een populair spel. Dit keer geen bordspel, maar de platformgameserie gemaakt door Nintendo: Super Mario. Met de TAG Heuer Connected Super Mario Limited Edition-samenwerking vieren Nintendo en TAG Heuer een nieuwe langdurige samenwerking.

TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition

Als innovatie is de TAG Heuer Connected smartwatch met een diameter van 45 mm in chronograafstijl dat traditionele horlogesilhouetten combineert met digital-first technologie. Met een focus op activiteit en beweging is de smartwatch een favoriet geworden onder sportfans en atleten, en de introductie van Super Mario volgt een soortgelijk streven. Op de nieuwe interactieve wijzerplaat zijn Super Mario-animaties te zien op de wijzerplaat van 45 mm, die levendiger en levendiger wordt naarmate de drager actief is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TAG Heuer (@tagheuer)

De nieuwe heldenwijzerplaat geeft leven aan dit iconische personage en moedigt gebruikers aan om samen te werken met Mario om eropuit te gaan en actiever te zijn? De TAG Heuer Connected is de perfecte metgezel voor een verbonden leven en de beste vriend van elke actieve persoon. Met deze Super Mario limited-edition smartwatch kunnen ze een beetje plezier en originaliteit toevoegen aan hun activiteiten en welzijn.”

Super Mario TAG Heuer

De miniatuur Mario moet dragers van het horloge aanmoedigen om meer te bewegen, onder meer door meer animaties te tonen als zij meer bewegen. Mario groet dragers iedere ochtend en geeft een bewegingsdoel aam voor de dag. Zie het als een soort stappenteller met een uitdaging. Door hier aan mee te doen ontgrendel je beloningen in elke fase van je dagelijkse doel. Bij elke mijlpaal van 25, 50, 75 en 100% is er een andere animatie die zich afspeelt op de wijzerplaat.

Retro elementen van de 1985 game

De nieuwe TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition heeft een volledig opnieuw ontworpen interface, opnieuw geïnterpreteerd met speciale Super Mario-versies. De wijzerplaat bevat retro-elementen van de 1985-versie van Super Mario Bros. Mario, allen in pixels.

“De inspiratie voor deze samenwerking kwam van onze wens om te gamen en onze nieuwe wellness-applicatie spannend te maken en Super Mario kwam meteen in ons op”, zegt Frédéric Arnault, CEO van TAG Heuer. “En het is niet alleen zijn internationale en intergenerationele aantrekkingskracht die de doorslag gaf. Mario is het ultieme superactieve personage wiens doorzettingsvermogen en vasthoudendheid hem uit elke situatie halen.

Registreer je om de limited edition te kunnen kopen

De TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition wordt gepresenteerd in een exclusief ontworpen verpakking met een reisetui in Super Mario rood. De oplage wordt beperkt tot 2.000 horloges en wordt  vanaf 15 juli beschikbaar gesteld. Om de limited edition te kunnen kopen moet je je eerste registeren. Ga naar de site van TAG Huer voor meer info en doorloop het horloge van ‘a’ tot ‘z’ door middel van interactieve beelden.

Super Mario TAG Huer