Afgelopen maand werd voormalig Formule 1-coureur op brute wijze beroofd van zijn Rolex-horloge. Niet alleen kijkt hij tegenwoordig wat vaker achterom, ook vertelt hij niet zo snel meer een kostbaar uurwerk horloge, met Rolex in het bijzonder, te dragen. “Ik ben er goed mee weggekomen, ik heb er geen letsel aan overgehouden.”

Robert Doornbos beroofd door twee mannen met honkbalknuppels

De desbetreffende kwaadwilligen gingen Doornbos te lijf met honkbalknuppels en slaagden erin zijn Rolex-horloge mee te nemen. Ook werd zijn telefoon hem afhandig gemaakt. Het incident vond rond middernacht plaats in Amsterdam toen Doornbos uit zijn auto stapte. Kort daarop werd hij belaagd door de mannen, waarvan een hem een klap tegen zijn hoofd verkocht.

Ongetwijfeld een geplande aanval. De mannen hielden de 41-jarige F1-analist namelijk al langer in de gaten, want onder zijn auto zou een gps-tracker zijn aangebracht. Hoewel de politie de daders nog niet heeft gevonden, zou het gaan om twee mannen van tussen de 25 en 30 jaar oud.

Apple Watch

Een kostbaar horloge verliezen is natuurlijk verschrikkelijk, zeker op zo’n manier, maar gelukkig heeft hij er geen hardnekkige schade aan overgehouden. De tv-analist uit Rotterdam laat in ieder geval wel weten meer op z’n hoede te zijn. En om te voorkomen dat het hem nogmaals overkomt, draagt hij nu een ander horloge. Een Apple Watch: “Dan kan ik tenminste ook mijn stappen tellen.”

Inmiddels is hij van de schrik bekomen en het leven lacht hem weer toe. Hij stapte onlangs namelijk in het huwelijksbootje met de styliste Chantal Bles.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robert Doornbos (@robertdoornbos)

Kortgeleden werd een man uit Purmerend maar liefst voor de derde keer aangevallen, waarbij hij bestolen werd van twee Rolex-horloges.