Als men op reis gaat, wil deze vaak graag een souvenir mee terugnemen als aandenken aan de reis. Ook op cruisevakanties zoeken mensen graag naar een manier om toch zo’n aandenken te hebben. Bent u iemand die graag een wat luxer souvenirtje meeneemt naar huis? Dat is op dit cruiseschip nu mogelijk: Rolex opent daar namelijk zijn eerste winkel!

Meer luxemerken aan boord van cruiseschepen

Het idee van winkels op cruiseschepen is helemaal niet vreemd: vele grotere cruises bieden vaak een half winkelcentrum aan boetieks aan. Toch heeft u aan boord niet veel keuze in luxemerken. Daar wordt nu een einde aan gemaakt.

De gloednieuwe luxe cruisemaatschappij genaamd Explora Journeys – onderdeel van MSC Group – lanceert dit jaar zijn eerste cruises. Om hun start-up nog veel opvallender te maken dan het al was, is de maatschappij een samenwerking aangegaan met het luxe horlogemerk. Ze zijn van plan om meerdere Rolex-boetieks toe te voegen aan hun cruise-belevingen, maar beginnen bij hun vlaggenschip, de Explora I. Hier zullen verschillende moeilijk te verkrijgen modellen van Rolex aan bod komen. Zeker de moeite waard om hier even langs te gaan dus.

Rolex is echter niet de eerste waar MSC Group een samenwerking mee heeft. De cruisemaatschappij had vorig jaar al een samenwerking met Richemont. Deze kwam voor het eerst aan boord bij de MSC Seascape. Ze werken hard om met meerdere merken ‘in zee te gaan’ en zo vele cruiseschepen te ontwikkelen waar luxemerken prominent in beeld komen.

De Rolex boetiek op de Explora I

De Explora I vertrekt binnenkort voor het eerst. Op 17 juli zal hij vanaf Southampton naar Kopenhagen gaan varen in een 16-daagse cruise. Dit zal de eerste keer zijn dat men een Rolex boetiek aan boord zal tegenkomen. Zou u deze cruise graag willen meemaken en eventueel een mooie Rolex aanschaffen in de gloednieuwe boetiek? Via de website van Explora Journeys kunt u nog een reis boeken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Explora Journeys (@explorajourneys)