Realityster Tommy Fury, de jongere broer van wereldkampioen zwaargewicht boksen Tyson Fury, vergaarde bekendheid toen hij deelnam aan het vijfde seizoen van het reality-tv-programma ‘Love Island’ in 2019. Tegenwoordig zou hij niet meer deelnemen aan een dergelijk programma, want hij is namelijk verloofd.

Tommy Fury is verloofd met Molly-Mae Hague

Fury stapt in het huwelijksbootje met de 24-jarige Molly-Mae Hague (24). Zij kennen elkaar van de eerdergenoemde televisieshow, waarin het liefde op het eerste gezicht was. Het levende bewijs dat liefde vinden in een ietwat ordinaire tv-show wel degelijk mogelijk is. Het stel zal binnenkort de hoofdrol spelen in een eigen realityserie en hebben zelfs al een dochtertje op de wereld gezet, genaamd Bambi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Molly-Mae Hague (@mollymae)

Fury wordt daarnaast ook gevolgd voor de Netflix-documentaire At Home With The Furys over bokser Tyson Fury, de oudere broer van Tommy. Tomy heeft zelf echter ook een carrière in de boksring. Begin dit jaar in Saoedi-Arabië wist het halfbroertje van de zwaargewichtkampioen Jake Paul te verslaan. “Ik ben gewend om op te groeien en te vechten tegen echte boksers. Deze jongens zijn sukkels”, aldus Fury waarmee hij doelde op het gevecht tegen Paul en een mogelijk partij tegen YouTuber KSI.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tommy TNT Fury (@tommyfury)

Hoewel Paul zijn verlies moest nemen, kwam hij niet meer lege handen terug bij zijn liefje Jutta Leerdam. De Amerikaan verdienden naar eigen zeggen namelijk $ 30 miljoen aan het lijf-aan-lijfgevecht.

Trouwring van € 700.0000

Tijdens het aanzoek werd natuurlijk ook een ring tevoorschijn gehaald. Maar niet zomaar de eerste de beste. Volgens de juwelenexpert Kyron Keogh heeft het ornament een waarde van ongeveer £ 600.000, ofwel € 700.000. “De verlovingsring van Molly-Mae heeft een voortreffelijke ovaalvormige diamant die eruitziet als 6 karaat, en als hij een hoge kleur en helderheid heeft, kan hij naar schatting £ 600.000 waard zijn”, vertelde Keogh aan The Daily Mail. De twee zijn momenteel op Ibiza, zoals te zien op Instagram.