Als u van plan bent om de wonderen van het luxe Grand Hotel Timeo mee te maken, dan hebben wij goed nieuws voor u. Belmond en Dior werken samen om een spa te openen in dit hotel. Dit is niet zomaar een spa: het zal zich gaan bevinden in de bomen.

Een spa in de bomen: Le Jardin des Revês Dior

Het boomhut-concept wordt steeds populairder op resorts. Zo hebben we al een gesproken over een boomhut in Zuid-Afrika en de boomhutsuites in Panama. Echter blijft het nu niet alleen bij het slapen in een boomhut: ook voor een verzorgend relax-moment kunt u nu de bomen in. De prachtige boomhutten kunt u nu vinden op het legendarische 19e-eeuwse Belmond Grand Hotel Timeo op Sicilië , Italië.

Oké, technisch gezien bevinden deze luxe spa’s van Dior zich niet letterlijk ín de bomen. Maar dankzij de bereikbaarheid via houten trappen, de weelderige groene decoratie en de fantastische ligging in de mooie Siciliaanse natuur hebben deze spa’s een fantastische sfeer. Thirtyone Design and Management kwam op het idee voor ‘Le Jardin des Revês Dior’, twee boomhutten die ieder plaats bieden voor twee gasten.

Maria Grazia Chiuri, creatief directeur van Dior, heeft de beroemde Toile de Jouy van het huis opnieuw ontworpen in een bladgroene tint die past bij het nabijgelegen gebladerte. Oftewel, het gehele decor van deze spa’s zijn volledig geïnspireerd op de flora en fauna uit de omgeving, waardoor de spa’s bijna niet opvallen.

Luxe Dior behandelingen

Wilt u graag opbloeien tijdens uw zonnige zomervakantie? De spa’s van Dior hebben verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen die u zullen laten stralen op het Siciliaanse strand! Bijvoorbeeld de Dolce Vita Solar Glow-behandeling, van ongeveer € 300, is een gezichts- en lichaamsbehandeling van een uur die tot doel heeft een bruine kleur te versterken en te verlengen.

Daarnaast kunt u kiezen voor een holistische gezichtsbehandeling van zo’n € 420, met behulp van de Dior Prestige-productlijn, en een diep ontspannende lichaamsmassage – ongeveer € 350 – die harmonie tussen lichaam en geest creëert. Dus heeft u deze zomer een kamer geboekt in het Grand Hotel Timeo? Dan raden wij zeker één van deze luxueze behandelingen aan!