Na zijn overstap naar het Saoedische team Al-Nassr, is de wereld razend benieuwd naar updates van Cristiano Ronaldo. Onlangs werd de legendarische Portugese voetballer gespot met een heel bijzonder uurwerk van Jacob & Co. Deze droeg hij voorafgaand aan de kwalificatiewedstrijden voor het komende Europees Kampioenschap 2024.

De succesvolle carrière van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro werd geboren op 5 februari 1985 in Funchal, op het Portugese eiland Madeira. Ondanks het hebben van een lastige jeugd, wist Ronaldo veel van zijn aandacht te vestigen op zijn favoriete sport. Hij begon bij de amateurclub CF Andorinha, maar hij maakte op twaalfjarige leeftijd de overstap naar het vasteland van Portugal om te worden opgenomen in de jeugdopleiding van Sporting CP. Vijf jaar later behoorde hij tot het eerste elftal van de club.

In 2003 werd de Portugees ontdekt door Manchester United. Hier heeft hij tot 2009 gespeeld, tot hij dat jaar overstapte naar Real Madrid, waar hij maar liefst negen jaar spendeerde, waarna hij overstapte naar Juventus in 2018. Echter speelt Ronaldo sinds dit jaar bij Al-Nassr, één van de Saoedische voetbalteams waar ook meerdere profvoetballers zich aan hebben toegevoegd.

De voetballer gespot met Caviar Tourbillon

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACOB & CO. (@jacobandco)

De voetballer was gespot voor de kwalificatiewedstrijden, waar hij een wel heel interessant horloge om zijn pols droeg: De Caviar Tourbillon ‘Blue Sapphire’ in 18-karaat witgoud van Jacob & Co. Wat dit uurwerk zo bijzonder maakt – naast het opvallende uiterlijk – is dat het een gelimiteerde oplage van slechts 18 stuks heeft. Dat maakt dit horloge erg exclusief.

De Caviar Tourbillon heeft een opvallende blauwe kleur met witgoude accenten en lichte wijzers. De band die om de pols van de bekende voetballer hing was van een blauwgekleurd leer, wat het uurwerk nog iets opvallender maakte. Dit extravagante horloge heeft een verkoopprijs van maar liefst $ 920.000. Uiteraard kan de succesvolle voetballer dit zich gemakkelijk veroorloven, misschien wel mede dankzij zijn overstap naar de Saoedische voetbalclub afgelopen zomer.

Eerder al werd de voetballer gespot met het groene exemplaar zoals je kunt zien in de foto hierboven.