Lionel Messi, de befaamde ster van Inter Miami, gespot met een splinternieuw en bijzonder horloge. Het betreft niemand minder dan de Patek Philippe Perpetual Calendar Chronograph 5271/12P

messi patek

Messi’s voorliefde voor luxe horloges

Lionel Messi, wereldwijd bekend om zijn voetbaltalent en succesvolle carrière, heeft altijd al een voorliefde gehad voor luxe horloges. Hij is regelmatig gespot met verschillende high-end merken om zijn pols, waaronder Rolex, Audemars Piguet en Hublot. Het feit dat hij nu kiest voor de Patek Philippe Perpetual Calendar Chronograph 5271/12P toont aan dat hij ook interesse heeft in exclusieve en unieke modellen.

Een horloge als geen ander

Deze specifieke versie van het horloge werd geïntroduceerd in 2022, samen met een variant die een blauwe saffier en blauwe wijzerplaat heeft. Wat dit horloge echt bijzonder maakt, is het feit dat het is versierd met maar liefst 80 baguette-geslepen robijnen (5.25 karaat) langs de kast en de vouwsluiting. De intense kleur van deze edelstenen komt terug in de gelakte rode wijzerplaat met een zwarte gradiënt rand, en in de glanzende zwarte alligatorleren band met contrasterende stiksels.

Het prijskaartje van dit exclusieve Patek Philippe-horloge bedraagt $ 350,000.wanneer het via officiële retailers wordt aangeschaft. Echter, momenteel wordt er naar verluidt op de markt tot wel $ 800,000 betaald voor dit unieke horloge.

Patek Philippe tijdloze elegantie

Patek Philippe is een Zwitsers horlogemerk dat beroemd is om zijn vakmanschap en tijdloze ontwerpen. Het merk produceert slechts een beperkt aantal horloges per jaar, wat bijdraagt aan hun exclusiviteit en hoge marktwaarde. Het feit dat Lionel Messi heeft gekozen om dit specifieke model te dragen, zal ongetwijfeld de aandacht trekken van verzamelaars en liefhebbers van luxe horloges.

Messi’s stijlvolle accessoirekeuze

het duidelijk dat Lionel Messi niet alleen op het voetbalveld excelleert, maar ook in zijn keuze voor stijlvolle accessoires zoals dit Patek Philippe horloges. Met zijn invloedrijke status als voetbalster en wereldwijd icoon zal deze verschijning ongetwijfeld de interesse wekken van zowel horlogeliefhebbers als sportfans over de hele wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)