Tijdens een diner met de familie Beckham werd Leo Messi gezien met een uiterst zeldzaam horloge van Audemars Piguet. Het betrof de Audemars Piguet Royal Oak 15413OR ‘Rainbow’, vervaardigd van 18 karaat roségoud.

Dit horloge heeft een wijzerplaat die versierd is met 23 baguette-geslepen diamanten, gecombineerd met 32 baguette-geslepen saffieren in regenboogkleuren. Dit is het eerste horloge in de Royal Oak-collectie dat deze regenboogkleuren bevat. Het oorspronkelijke model dat deze unieke eigenschap introduceerde, was de Royal Oak Frosted Gold Double Balance van 37 mm, gelanceerd in 2019.

Leo Messi gespot met zeldzaam Audemars Piguet-horloge

De waarde

De officiële prijs van dit bijzondere horloge bedraagt € 130.000, maar op de markt wordt het momenteel verhandeld voor ongeveer € 250.000. Dit maakt het tot een waardevol verzamelobject voor liefhebbers van luxe horloges.

Audemars Piguet en Messi’s stijl

Audemars Piguet is een gerenommeerd Zwitsers horlogemerk, bekend om zijn vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Het merk heeft een lange geschiedenis van het vervaardigen van hoogwaardige horloges met ongeëvenaarde precisie en esthetiek.

Leo Messi, de Argentijnse voetballegende, staat niet alleen bekend om zijn buitengewone talent op het voetbalveld, maar ook om zijn uitstekende smaak en gevoel voor stijl buiten het veld. Als een van de succesvolste en invloedrijke sportpersoonlijkheden ter wereld, wordt Messi vaak gezien met exclusieve accessoires die zijn unieke persoonlijkheid weerspiegelen.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Al gezien hoeveel Messi verdient bij Inter Miami? Lees hier meer.

Messi’s keuze voor Audemars Piguet

Het feit dat Messi ervoor koos om de Audemars Piguet Royal Oak 15413OR ‘Rainbow’ te dragen, benadrukt niet alleen zijn affiniteit met luxe en kwaliteit, maar benadrukt ook de status van Audemars Piguet als een merk dat wordt gewaardeerd door mensen met verfijnde smaak.

 

De aanwezigheid van Leo Messi tijdens een diner met de familie Beckham was op zichzelf al nieuwswaardig. Echter, het feit dat hij daarbij werd gezien met een zeldzaam horloge zoals de Audemars Piguet Royal Oak 15413OR ‘Rainbow’, voegt nog meer prestige toe aan dit specifieke model. Met zijn unieke ontwerp en exclusieve kenmerken is dit horloge een waardevol bezit voor verzamelaars en horlogeliefhebbers over de hele wereld.