Baremans Wynkopery vertegenwoordigt binnen Nederland een groot assortiment aan exclusieve wijnen afkomstig uit o.a. Zuid-Afrika, Argentinië, Chili, Italië, Australië, Spanje en Frankrijk. Baremans Wynkopery bedient hoofdzakelijk de horeca en is tevens actief in het bedrijfsleven en op de residentiële markt.

Baremans Wynkopery is exclusief distributeur van WineStation® voor de Europa

Hiermee zet het Amerikaanse bedrijf Napa Technology, marktleider in Noord-Amerika, de eerste stap op de Europese markt. Napa Technology is de trotse ontwikkelaar en leverancier van deze intelligente, selfservice wijndispensers.

Met klanten, waaronder vooraanstaande hotelketens, airports, restaurants, cruiseschepen, winebars en wineshops, is Napa technology zeer succesvol. Inmiddels exporteren zij naar veertien verschillende landen. Napa technology is erin geslaagd een unieke combinatie van techniek, software en design neer te zetten, waarmee wijn kan worden geserveerd en bewaard. Daarnaast kan omzet erdoor worden verhoogd en marges worden verbeterd. Bovendien is WineStation® een blikvanger voor het interieur.

Met WineStation® is het mogelijk om wijnen per glas te schenken op basis van een doseersysteem (3 doseringen mogelijk). De wijn is zestig dagen perfect op dronk te houden en met het CleanPour ® systeem zelfs twee weken buiten de WineStation® te bewaren. WineStation® biedt tevens aansluitmogelijkheden voor Magnumflessen, bag-in-box en wijnvaten. Desgewenst kan het systeem door klanten zelf worden bediend door middel van oplaadbare debet/creditcards die voorzien zijn van een eigen logo.FA_WineStation_4bottle_straighton_red

WineStation® is het eerste ‘wine by the glass-systeem’ in de wereld, standaard uitgerust met Thermo Electric Cooling. Dit heeft als voordeel dat er nauwelijks onderhoud plaats hoeft te vinden; er is immers geen compressor en er zijn geen bewegende delen. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van koelvloeistof, wat de milieuvriendelijkheid ten goede komt.

Uniek is het CleanPour ® systeem. Het reinigen van leidingen is hierdoor verleden tijd; simpel afspoelen onder de kraan volstaat! Ook op het gebied van software is WineStation® zijn tijd vooruit. Het product biedt uitgebreide salesrapportages over meerdere locaties, waarbij zelfs de wijnvoorkeuren op klantniveau exact inzichtelijk worden gemaakt. Dit en de overige voordelen van WineStation® bieden nieuwe marketing tools voor zowel de horeca- als retail business.

WineStation® kent maar liefst drie uitvoeringen: de staff-service, de self-service en de residentiële uitvoering welke allen overzichtelijk all-in zijn geprijsd (incl. doseersysteem, onderhoud, installatie).

CONTACT: Baremans Wynkopery

Gewald Bareman
info@winestation.nl
www.winestation.nl
040-8450344
06-55700228