De ‘Shapes of Nature’ collectie van TOV Essentials komt voort uit designer Sarah Lingg’s behoefte aan authenticiteit. Middels deze niet-seizoensgebonden collectie voegt Sarah een nieuwe dimensie toe aan de bekende esthetiek van TOV Essentials en wil de founder van het merk met deze persoonlijke collectie een ode brengen aan de natuur.

TOV - SHAPES - SET5

Het design is  gebaseerd  op een eikenboom, waar Lingg op stuitte terwijl zij met haar zoontje door het Vondelpark wandelde. De bijzondere structuur van het hout bracht een niet te stoppen creatief proces teweeg. Deze vertaalde ze naar unieke sieraden van hoge kwaliteit. Naast geel goud, doen de twee nieuwe kleuren silver plated en light brass een intrede binnen de TOV Essentials ‘Shapes of Nature’ collectie.

Vanaf vandaag verkrijgbaar via www.TOVESSENTIALS.com.

TOV - SHAPES - SET6