Het Franse Rémy Martin staat al sinds jaar en dag bekend om de hoogwaardige kwaliteitscognac die ze weten te produceren. Het merk heeft met hun ‘Louis XIII’ een toonaangevende cognac-soort in handen en benadrukt dit om de zoveel tijd met een speciale editie. Deze specifieke cognac dateert al van 1874 en is ’s werelds meest prestigieuze in zijn soort.

Rémy Martin Louis XIII Legacy

De naam doet het al vermoeden, deze fles cognac is het summun binnen deze categorie drank. Rémy Martin staat als merk bekend om hun uitmuntende kwaliteit en deze Louis XIII Legacy is daar beslist geen uitzondering op. Het merk introduceert de gelimiteerde editie in een oplage van 500 stuks. Slechts 500 flessen van de beste cognac wereldwijd en met een prijskaartje van $12.000 is de kans op een glaasje niet bepaald groot.

rémy martin louis XIII legacy cognac limited edition Pure Luxe

Iedere genummerde fles komt in een luxe box ingelegd met Italiaans kalfsleder en draagt de vier handtekeningen van de Cellar Masters van Rémy Martin. Het is voor verzamelaars dus absoluut een potentieel pronkstuk voor hun collectie. Iedere kristallen fles bevat een blend van 1200 van de meest zeldzame en verfijnde dranken die Rémy Martin tot de beschikking heeft. Waarvan sommigen maar liefst een eeuw oud zijn. Volgens het Franse merk is dit de meest sensationele smaak die men gaat vinden.