Als je dorst hebt, dan ben je gauw geneigd om even naar de koelkast te lopen voor een verfrissend drankje. Nog eenvoudiger is het om je hoofd onder de kraan te hangen en zo wat water te consumeren. Uiteraard kan dit niet on the go, dus dan neem je zo eens in de zoveel tijd een flesje water mee. Het is zelfs een hele periode een trend geweest om over straat te gaan met flesjes Evian – want dat is wat celebrities deden. Toch hoeft een flesje water absoluut geen ‘goedkoop’ alternatief te zijn. Zeker niet wanneer het Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani betreft.

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani is het duurste flesje water ooit

Als je je nu afvraagt of het extreem bijzonder water betreft waar je onsterfelijk van wordt, dan kunnen we je alvast teleurstellen. In deze ‘flesjes’ zit gewoon water, zoals ieder ander water. De purist zal zeggen dat niet elk water hetzelfde smaakt, maar de essentie is altijd hetzelfde. Wat deze flesjes water zo speciaal maakt is het feit dat het bronwater uit Frankrijk – of van de Fiji Eilanden – wordt gebotteld in flesjes gemaakt van 24kt goud.