Amerika staat op z’n kop en blijkt momenteel niet de ideale plek om te wonen. Althans, om en nabij de Washington en andere grote invloedrijke steden. Dus, goed om te weten dat dit middeleeuwse kasteel zich bevindt in de staat Montana. Tegen een kolossale aanbetaling  jij de graaf worden van dit imponerende Middeleeuwse kasteel met vele troeven.

Middeleeuws kasteel

Het gigantische kastel is gelegen op zo’n 30.000 vierkante meter. Verdeeld over vijf verdiepingen zijn er 19 badkamers, 10 open ruimtes, privé gasthuizen en een ruime garage te vinden die in totaal 14 auto’s kan bergen.

Middeleeuws-kasteel-1

Wanneer het met bakken uit de hemel komt en je hebt geen zin om de dag erop naar de stomerij te gaan, kan je terecht in de indoor golf-simulatie. Datzelfde geldt voor de indoor-schietbaan, bioscoopzaal, bowlingbaan, riante fitnessruimte. Tja, we begeven ons hier wel in Murica, hè. Alles ligt er zo goed als nieuw bij en de combinatie van oud en modern spreekt zeer tot de verbeelding.

Middeleeuws-kasteel-6

Wanneer je aankomt rijden op de enorme oprijlaan kom je terecht bij de voordeur, maar eerst moet je nog wel een ophaalbrug over. Aan de zijkant van het bolwerk is nog een uitgestrekt zwembad voor als het wel zonnig weer is. Dat deel van de tuin wordt riant verlicht – zoals te zien in de foto’s. Naast het zwembad is er ook ruimte zat om een barbecue te organiseren in de uitgebreide buitenkeuken. Kortom; alles wat je nodig hebt.

Veel bekijks

Er valt nog veel te decorenen, maar. Het enige potentiële struikelblok is de sterkte, onverbiddelijke vraagprijs van  $13,950,000. Daarnaast zullen de vaste lasten ook niet meevallen. In een reactie onder de Facebook-post van de makelaar betreffende dit kasteel zegt de makelaar; “Op het moment van schrijven is deze post/huis 17 miljoen keer gezien!!” Het landgoed gooit dus hoge ogen, maar er zijn nog geen kapers op de kust. Of toch wel? Klik hier voor meer informatie.

Middeleeuws-kasteel-12 balken schietbaan fitness Middeleeuws-kasteel-12 Middeleeuws-kasteel-12 Middeleeuws-kasteel-12 bowlingbaan