Luxe stadsvilla’s aan het water: iets wat je in Vinkeveen in overvloed kan vinden. Haast iedereen werd laaiend enthousiast van het feit dat Sabah Nissan, de zakenpartner van rapper Drake, één van de duurste villa’s van Nederland op de markt bracht – ook in Vinkeveen inderdaad. In een prijssegmentje lager vinden we deze uit de kluiten gewassen villa.

Verkoop verloopt vooralsnog moeizaam

Toegegeven is dit geen nieuw nieuws. Algemeen directeur van KeukenConcurrent, Ernst Bareman, probeert namelijk al ruim drie jaar van zijn ‘On-Hollandse luxe op enkele minuten afstand van het Centrum van Amsterdam’ af te komen. Toch is het op 6 mei 2021 opnieuw op Funda gezet met nieuwe beelden én promotieteksten. Bareman kocht de villa in 2008 zelf voor €3,8 miljoen. Kosten nog moeite worden gespaard om deze villa toch aan de man te brengen.

Vinkeveen

Meest opvallend: de lieftallig brunette die in een sloep langs de desbetreffende villa vaart, om vervolgens weer op te duiken op het terras. Daar is ze wederom aan te treffen met een glas champagne in haar hand. Daarbij komt nog dat de makelaar Vinkeveen promoot als een voorstad van Amsterdam, wat gezien het kilometerverschil van meer dan 22 km nogal ambitieus is, maar goed.

Vinkeveen

“Deze magistrale villa komt inclusief geluid van de stilte, muziek van de vogeltjes en het kabbelende water van natuurrijk Vinkeveen waar vliegtuigen en snelwegen niet lijken te bestaan… en dat allemaal op slechts 15 minuten van de PC Hooftstraat en de Amsterdamse Zuidas.” Wederom heeft de makelaar klaarblijkelijk moeite met afstanden inschatten, want 15 minuten naar de PC is wel erg optimistisch.

3.800 m2 aan eigen grond in Vinkeveen

Los van deze kritische noot richting de makelaar, heeft de Vinkeveense villa natuurlijk wel alles waar de doorsnee Nederlander – en daarbuiten – van zal smullen. Het staat op 3.800 m2 eigen grond en heeft een enorme privé-steiger met vrij uitzicht plus eigen boothuis voor de familiesloep. Met 5 slaap- en 4 badkamers kan de hele familie na het toeven over het water zich even opfrissen en daarna in alle rust naar dromenland vertrekken. Een onvergetelijke zomer aan de Vinkeveense plassen kunnen wij ons in ieder geval prima voorstellen.

Baambrugse Zuwe 141 B wordt vertegenwoordigd door Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Laren en wordt aangeboden voor €5.490.000.

Vinkeveen