Een Ferrari trekt altijd al de aandacht, maar schroef er een widebody-kit op en geef ‘m een paarse lak, en je hebt een ware blikvanger in handen. VDM Cars heeft een Ferrari F8 Spider N-largo met precies deze details inde verkoop staan.

VDM Cars verkoopt gelimiteerde Ferrari Spider N-largo

De N-Largo-kit die is afgestemd op de opvolger van de 488 Spider, maakt de Ferrari 211 centimeter breed op de achteras, evenals het toevoegen van aangepaste achterverbreders. Evenals bredere voorspatborden de Italiaanse hengst een nóg gespierder uiterlijk geven.

Nieuwe, stijvere veren hebben de F8 Spider ongeveer 35 millimeter dichter op het asfalt gelegd. Oppassen met die drempeltjes dus. Andere optische kenmerken, buiten het paars (Viola Pasifae, ofwel Lamborghini) om, zijn de gele remblauwen en het koolstofvezel op de spiegels, motorkap, achterspoiler, side skirts en de side vents.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VDM Cars (@vdmcars)

807 pk en 903 Nm koppel

Het zou geen compleet pakket zijn zonder enkele wijzigingen aan de motor. Novitec heeft ervoor gezorgd dat er 97 pk meer uit de twin-turbo V8 wordt gehaald, waardoor het totaal nu op  807 pk. Ook het koppel maakt een upgrade mee en komt uit op 903 Nm.

Daarmee kan de Ferrari F8 Spider vanuit stilstand in 2,6 seconden naar 100 km/h steigeren, terwijl het 7,7 seconden duurt om van 0 naar 200 km/u te gaan. Oh, en de topsnelheid blijft steken op 340 km/h.

1 van de 15

Wie houdt van exclusiviteit, is bij VDM Cars aan het juiste adres. Er zijn namelijk slechts 15 conversies van deze Novitec N-Largo gemaakt. Zo kondigde de #NEWARRIVAL aan op Instagram, maar vooralsnog zien we ‘m nog niet op de website. Nog even geduld dus, maar bij interesse kan je ze uiteraard altijd even bellen of mailen.

Heb je er al een beetje een beeld bij? Mooi, dan kan je nu luisteren naar het geweld dat de V8-motor naar buiten perst.