Campers zijn de ideale vervoersmiddelen als je op vakantie wilt gaan in de natuur, maar niet in de bosjes wil slapen in een half gare tent die bij de eerste de beste regendruppels die het treft gaat lekken of uit elkaar valt. In een camper kan je gemakkelijk ergens parkeren en zonder enige zorgen de nacht doorbrengen in een comfortabel bed met bovenal een dak boven je hoofd.

Duits en Italiaans vakmanschap

Dat klinkt al ideaal, maar toch heb je alsnog verschillende klasseringen in campers. Je hebt een normale camper waar je niet zo heel veel voor betaald, maar je hebt ook overdreven mooie campers waar je ook nog eens flink de knip voor moet trekken. Dit is ook het geval bij deze luxe Mercedes camper die we gaan uitlichten.

luxe Mercedes camper

In augustus onthulde Duits fabrikant Dembell een nieuwe camper. Ze vonden het belangrijk om luxe en comfort samen te brengen in de wagen. Doormiddel van duurzame materialen ziet het er niet alleen prachtig uit, maar is het ook een erg functionele camper. Het ontwerp van het interieur is gedaan door hetzelfde Italiaanse ontwerpteam dat verantwoordelijk is voor het creëren van de prachtige interieurontwerpen van de Azimut jachten.

Plaats voor ‘tender’

Jachten hebben altijd ruimte voor tenders. Dat heeft deze camper ook. Er zou geen dikke SUV inpassen, maar een Smart past er daarentegen perfect in. De welbekende ‘koning ronleiding’ Enes Yilmazer liet weer eens in een perfecte rondleiding de ins- en outs van de 12 meter lange camper zien.

luxe Mercedes camper

De camper beschikt over een kleine garage voor de Smart, een supermoderne keuken, een badkamer met een douche, toilet en wasbak, een woonkamertje, twee plekken waar je kan slapen waarvan één echt groot tweepersoonsbed. Ten slotte zijn de massagestoelen ook helemaal geen overbodige luxe om erbij te hebben.

Bekijk hieronder meer foto’s en de rondleiding van de luxe Mercedes camper:

 luxe Mercedes camper

keuken badkamer