Campers zijn de perfecte vervoersmiddelen als u op kampeervakantie wil gaan, maar niet in de bosjes wil slapen in een halve gare tent die bij de eerste de beste regendruppels gaat lekken of uit elkaar valt. In een motorhome kan u gemakkelijk ergens parkeren en zonder enige zorgen de nacht doorbrengen in een comfortabel bed met bovenal een dak boven uw hoofd.

Waar Duits en Italiaans vakmanschap samenkomen

Dat klinkt al ideaal, maar toch zijn er uiteraard verschillende klasseringen in campers. Er zijn de doorsnee camper waar u niet zo heel veel voor betaald, maar er zijn ook overdreven mooie campers die een godsvermogen kosten en boordevol zit met technische snufjes. Net zoals de luxe Mercedes-camper die we hieronder gaan uitlichten.

luxe Mercedes camper

In augustus onthulde Duits fabrikant Dembell een nieuwe camper, de ‘Model M’, met een startprijs van € 1 miljoen. Ze vonden het belangrijk om luxe en comfort samen te brengen in de wagen. Door middel van duurzame materialen ziet het er niet alleen prachtig uit, maar is het ook een erg functionele camper. Het ontwerp van het interieur is gedaan door hetzelfde Italiaanse ontwerpteam dat verantwoordelijk is voor het creëren van de prachtige interieurontwerpen van de Azimut-jachten.

Motorhome bevat een garage

Jachten hebben altijd ruimte voor tenders, maar deze camper heeft dag ook. Er zou geen vette SUV inpassen, maar een Smart past er wel degelijk in in. De YouTuber Enes Yilmazer reisde per vliegtuig af naar ons buurland om 12 meter lange motorhome met eigen ogen te aanschouwen. En aangezien hij er toch was liet hij de ervaring op beeld vastleggen door zijn getalenteerde cameraman, waar hij normaliter woningen of jachten mee afstruint.

luxe Mercedes camper

De camper beschikt over een kleine garage voor de Smart, een supermoderne keuken, een badkamer met een douche, toilet en wasbak, een woonkamertje, twee plekken waar je kan slapen waarvan één echt groot tweepersoonsbed. Ten slotte zijn de massagestoelen ook helemaal geen overbodige luxe om erbij te hebben.

Op de video hieronder ziet u alles waar deze camper over beschikt!