Het eiland Korčula ligt in de Adriatische Zee en wordt beschouwd als het geboorte-eiland van ontdekkingsreiziger Marco Polo. Met een boottocht van 1,5 uur arriveer je vanaf de kustplaats Dubrovnik, waar Game of Thrones deels is opgenomen, op het eiland van 47 km bij 7 km en eenmaal daar zal de Diamond Villa ongetwijfeld een blijvende indruk op je achterlaten.

Diamond Villa op eiland in Kroatië

Qua vastgoed worden investeerders op hun wenken bediend in Kroatië – ook buiten het vasteland om. Korčula behoort tot een van de grotere eilanden van het land en is een dichtbegroeid met veel bebossing, terwijl de kust garant staat voor pittoreske baaien, grotten en azuurblauwe stranden.

Daarbij is de natuurlijke schoonheid de thuisbasis van Michelin-sterren eten, wijngaarden en een relaxte Mediterrane levensstijl. Het landgoed waar we het vanaf nu verder over gaan hebben ligt op slechts enkele minuten van de stad Korčula, de veerbootterminal en de jachthaven.

Villacomplex met 400 vierkante meter

Genoeg aardrijkskunde voor nu dus, door naar de Diamond Villa. Het waanzinnige villacomplex rijst als het ware boven de heuvels uit en is een uiterst modern en minimalistisch bouwwerk, terwijl het strakke wit-zwarte interieur wordt gecontrasteerd door kleurrijke kunstwerken en meubels.

Het bestaat uit twee luxe villa’s die beiden drie niveaus bevatten, waardoor privacy voor jou en je gasten ten alle tijden gewaarborgd blijft. Qua ruimte zal ook niemand iets tekort komen. Met 400 vierkante meter aan woonruimte zijn er bij elkaar opgeteld 5 slaapkamers en 7 badkamers.

Twee overloopzwembaden en uitzicht top de Adriatische Zee

Glazen wanden bieden toegang naar het terras vanwaar een weelderig uitzicht is op de Adriatische Zee. Het terras met meerdere niveaus biedt twee overloopzwembaden en ruimtes voor elke stemming, terwijl twee buitenbarbecues en eetgedeeltes intieme avonddiners kunnen organiseren.

De moderne villa wordt aangeboden door vastgoedbedrijf en veilinghuis Concierge Auctions. Het villacomplex wordt aangeboden voor € 4,5 miljoen, exclusief 21% aan vergoedingen & commissie, terwijl je vanaf 1 april ook kan bieden.