‘Liefde gaat door de maag’ is ondertussen uitgegroeid tot een tamelijk afgezaagd spreekwoord, maar dat neemt niet weg dat het op feiten is berust. Wie op zoek is naar een establishment om zijn smaakpapillen te verwennen is op 13, 14 en 15 mei welkom in het pop-up restaurant Rococo des Fleurs. “Een gastronomische belevenis die ongeëvenaard is!”

Rococo des Fleurs op Estate Cothen

Uiteraard is de locatie minstens even belangrijk als het eten, dus is er voor Rococo des Fleurs gekozen voor iets unieks. Tussen de fruitboomgaarden in Cothen (Utrecht) ligt landgoed Estate Cothen, het levenswerk van meesterflorist Menno Kroon. Op het landgoed, een ‘oase van groen vol inspiratie’ genoemd, bevindt zich een bijzondere wintertuin die op de drie eerder genoemde datums hét toneel zal zijn van pop-up restaurant Rococo des Fleurs.

Chef-kok en televisiepersoonlijkheid Ron Blauw

Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde

Het spits van Rococo des Fleurs wordt afgebeten door één van de bekendste sterrenchefs van Nederlands: Ron Blaauw, eigenaar van Ron Gastrobar en een graag geziene TV-persoonlijkheid. De dag erop neemt chef-kok Dennis Huwaë, in 2018 uitgeroepen tot ‘Talentvol Chef van het Jaar,’ het stokje over om vervolgens op 15 mei af te sluiten met de befaamde sterrenchef Hans van Wolde, bekend van Beluga en het met twee Michelinsterren bekroonde Brut172.

In samenwerking met Bentley Leusden zorgt Rococo des Fleurs voor pick-up en drop-off van gasten die dat fijn vinden. Deze ‘Bentleyservice’ gaat hard, maar gelukkig staan ook de privéchauffeurs van ThuisUitEten.nl voor uw klaar om u naar huis te brengen in uw eigen voertuig. Aangezien de huischampagne van Pol Roger rijkelijk zal vloeien, is het logischerwijs onverantwoord om zelf achter het stuur te kruipen.

Gedurende de drie de pop-up dagen zal concertpianiste Iris Hond Rococo des Fleurs voorzien van muziek, maar daar blijft het niet bij. Ook het het Koninklijk Concertgebouw zal aanwezig zijn – evenals de internationale club-DJ’s Propulsive, Berber Esha, Hans Stroeve.

Een tafel reserveren

Rococo des Fleurs komt uit de koker van Brands Love People en stellen bedrijven en particulieren in de gelegenheid om één van deze extravagante en exclusieve avonden te zelf te ervaren. Het restaurant biedt per avond plaats aan slechts 80 gasten en de kosten komen per avond p.p. uit op € 650. Hier zit alles bij ingegrepen. Van de champagne tot de thuisbrengservice en van het diner tot al de aanwezige entertainment.

Hunkert u nu al naar een avond vol extravagantie en gastronomie? Reserveer dan vandaag nog een tafel via info@rococodesfleurs.nl. Wegens de gelimiteerde beschikbaarheid: wees er snel bij!