Het steakhouse ‘Rhain’ in Dubai ontplofte afgelopen week op social media, vanwege de manier waarop ze hun gouden wagyu-steak presenteren. Dit is echter niet de enige locatie waar gerechten op spectaculaire manier vanuit de keuken naar de tafel worden gebracht. Rapper en Maybach Music Group-oprichter Rick Ross trakteerde zijn zoon voor zijn 17e verjaardag op een steak van € 1.000.

Rick Ross neemt zoon voor zijn verjaardag mee naar restaurant in Miami

Eerder deze week vierde Rozay de verjaardag van zijn zoon, William Roberts, in het restaurant Papi Steak in Miami. Via zijn Instagram Stories deelde de rapper beelden van het feest, waarin te zien is hoe de ober de jarige William een gouden koffer overhandigd. Zodra die wordt open geklikt, wordt de steak onthuld.

Rick Ross maakt er in ieder geval geen geheim van dat hij er een extravagante levensstijl op nahoudt. Iets wat hij maar al te graag doorgeeft aan zijn nageslacht. Nadat hij vorig jaar een Wingstop -franchise cadeau gaf aan zijn zoon, William L. Roberts III, moet hij dit jaar genoegen nemen met een steak.

Naast dat hij meer dan 100 auto’s bezit, terwijl hij tot voor kort geen eens in bezit was van een rijbewijs, besloot hij in 2021 een villa in Atalanta te kopen voor $ 1 miljoen, om één eenvoudige reden. “Ik ben altijd al gefascineerd geweest door huizen. Toen ik steeds vaker in Atlanta kwam, reed ik altijd met vrienden langs mooie huizen. Nadat ik mijn platencontract kreeg, kocht ik hier een huis van 1 miljoen dollar, gewoon om er dagelijks langs te rijden. Dat is waar het me om ging”, aldus de 46-jarige.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Biggest Boss Rick Ross (@richforever)

Ondanks al zijn welvaart (geschat vermogen van $ 55 miljoen) en blingbling, is hij niet te lui om zijn mouwen op te stropen en zijn gazon te maaien. Toen hij zijn John Deere-tractor eenmaal aan de praat kreeg, bleef hij vijf uur lang grasmaaien, onder het genot van een jointje. Naar verluidt is dat nog steeds iets wat hij doet om zichzelf te kalmeren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Biggest Boss Rick Ross (@richforever)