In de nieuwe Pure Luxe-video gaan we twee elektrische voertuigen testen die misschien wel de Biro en Rolls-Royce ‘killers’ gaan worden. We hebben het over de Hongqi E-HS9 én de Opel Rocks-e. De één heeft veel gelijkenissen met Rolls-Royce Cullinan, maar is aanzienlijk goedkoper, terwijl de is ander qua formaat de helft is van een Birò. U weet wel, van die kleine autootjes die overal in Amsterdam-Zuid de fietspaden onveilig maken en voorheen overal op de stoep geparkeerd stonden.

Wedstrijd elektrisch rijden naar de P.C. Hooftstraat

Het spits wordt gewoontegetrouw afgebeten door founder Floris Wyers, die zijn handen vastlijmt aan de ‘Chinese Rolls-Royce’. Helemaal in de huidige stijl van de klimaatactivisten. Men moet elektrisch gaan rijden en dus dragen wij graag ons steentje bij om twijfelaars over de grens te trekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Enfin, de Hongqi E-HS9 en de Opel Rocks-e gaan de strijd met elkaar aan tijdens een race naar de meest luxe straat van onze hoofdstad, de P.C. Hooftstraat uiteraard. Samen met Hanne Hagelen, onderdeel van het marketingteam van Stern, de importeur van de auto’s, bespreken we beide auto’s. Natuurlijk sabreren we weer een lekker flesje bubbels, doen we een ‘wristcheck’ en valt er weer iets moois te winnen.

Zie het allemaal in de video hieronder. We hebben nog een paar duizend abonnees nodig om de 100.000 aan te tikken, dus abonneer als dat nog niet het geval is! Zo mist u ook geen enkele video van Pure Luxe meer. Veel kijkplezier!

Met speciale dank aan: Stern en Schaap & Citroen.