In het leven van Rob Geus moet alles tot in de puntjes spik en span zijn. Er is geen ruimte voor viezig- en gebrekkigheid. Normaliter inspecteert hij keuken en hotelkamers, maar ook zijn auto moet ten alle tijden smetvrij zijn. De kwaliteitscontroleur heeft zichzelf onlangs getrakteerd op een sportieve Porsche en heeft ‘m laten wrapen.

Rob Geus als keurmeester en tv-presentator

Rob Geus maakte een naam voor zichzelf als de ietwat markante presentator van het tv-programma De Smaakpolitie op SBS6, wat hij al meer dan 10 jaar doet. Enkele uitspraken van hem, zoals ‘man, man, man’ en “hier word ik (niet) vrolijk van ‘m vielen goed in de smaak bij het Nederlandse publiek .

Voortbouwend op het succes hield hij zich daarna bezig met een reeks andere programma’s zoals Red mijn vakantie, Smerige zaken, Sterren dansen op het ijs en Drekwerk. Buiten zijn aanwezigheid in het medialandschap heeft hij al rol als ambassadeur bij stichting Make a Wish en deed hij zowel in 2019 als in 2021 mee aan Expeditie Robinson.

Ook is hij de eigenaar van een  eigen schoonmaaklijn, genaamd XG2, die verkocht worden bij supermarktketen de Jumbo.

Matte silver titanium wrap

Kortom; genoeg inkomstenbronnen voor de 51-jarige Rotterdammer. Daarmee kan hij zichzelf spoilen met materialisme, zoals met het aanschaffen van een Porsche 911.2. In 2017 werd bekend dat zijn Limburgse vriendin in verwachting was van een kindje en om deze gezinsuitbreiding te vieren, terwijl Geus al een zoon heeft uit een vorig huwelijk, werd die Duitse sportwagen gekocht.

Op Instagram liet hij weten dat “hij heel erg blij wordt” van zijn prachtige auto. Maar hij had genoeg gezien van de toenmalige kleur en dus liet hij ‘m eind september “matte iced silver titanium” wrappen. Dat liet hij doen door het de Kerkrade gevestigde foliespecialist 13th Concepts. Zie hieronder hoe dat is uitgepakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Geus (@robgeus.official)