Dit adembenemende appartement met eigen toren in een schilderachtige dorpje in Nederland, genaamd Nigtevecht, biedt een exclusieve levensstijl die gepaard gaat met uitmuntend comfort, allure en elegantie. “Het landgoed is centraal gelegen in de ‘achtertuin’ van Amsterdam.”

Landgoed Zwaanwijck

Het landgoed Zwaanwijck, waar het kasteel (een Rijksmonument uit 1896) deel van uitmaakt, bestaat uit 7 hectare met onder meer een tennisbaan, voetbal- en hockeyveld en een verwarmd buitenzwembad. Evenals een weide met paarden én een eigen ligplaats in de Vecht. “Op slechts 10 km afstand van de Amsterdamse Zuid-As”, meent de makelaar.

De verfijnde residentie met een oppervlakte van 197 m² biedt een panoramisch uitzicht op de Vecht en is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige afwerkingen. Een ruime woonkamer met grote ramen baadt het interieur in natuurlijk licht en creëert een sfeer van sereniteit.

De keuken van het appartement is voorzien van hoogwaardige apparatuur en biedt veel werkruimte, waardoor het de perfecte plek is voor culinaire hoogstandjes en gastronomische ervaringen. Het appartement heeft drie ruime slaapkamers, die allemaal te bereiken zijn met de lift of het indrukwekkende trappenhuis via de monumentale hal, zoals te zien hieronder.

Het interieurontwerp van het appartement is stijlvol en eigentijds en omvat de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting. Er is gebruik gemaakt van de beste materialen en afwerkingen, waaronder natuurlijke houten vloeren, marmeren werkbladen, schitterend houtsnijwerk en strakke lijnen.

Balkon over de gehele lengte van het appartement

Een groot balkon loopt langs de gehele lengte van het appartement, waardoor er voldoende ruimte is om te profiteren van het prachtige uitzicht op de Vecht. Het balkon biedt ook een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen, terwijl u de schoonheid van de omgeving in u opneemt.

Dit appartement is een zeldzame vondst en biedt een uitstekende kans om te genieten van de rust en de prachtige omgeving van Nigtevecht. Tot slot krijgt de volgende eigenaar twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking. Voor minder dan € 1 miljoen kunt u de sleutels bemachtigen. Wat houdt u nog tegen om een bezichtiging in te plannen?