Een origineel cadeau voor de juist aangelegenheid vinden is altijd een lastige opgave. Een moederdagcadeau samenstellen is echter wat simpeler dan een vaderdagcadeau: traditioneel gezien is een luchtje nu eenmaal makkelijker en toegankelijker dan een cirkelzaag.

Vaderdag staat voor de deur

Zondag 18 juni is het alweer zover: Vaderdag. Dé dag om de belangrijke vent in uw leven een extra blijk van waardering te geven. Of het nou gaat om uw eigen vader, schoonvader of bonusvader, één van deze cadeaus valt geheid goed in de smaak.

Laat het in ieder geval niet aankomen op het laatste moment. Dat bespaard de nodige stress en geeft u voldoende tijd om na te denken over het cadeau dat het beste aansluit bij de wensen en benodigdheden van vaderlief.

Draadloze stofzuiger van Dyson

Stofzuigen. Niet per se de favoriete bezigheid van woningbezitters, daarom zal een stofzuiger die het klusje zo snel mogelijk klaart van harte welkom zijn. Het hoogtepunt van innovatie op het gebied van stofzuigen, is zonder twijfel de Dyson V15-stofzuiger. Dit apparaat heeft revolutionaire functies zoals lasergestuurde detectie, krachtige zuigkracht, een handig LCD-scherm, een geavanceerd filtersysteem en een langdurige batterijduur waardoor geen enkel vuiltje onopgemerkt blijft. Prijs? € 799.

Dyson V15

Dyson V15

Passend polshorloge

Een luxe horloge is altijd een tijdloos cadeau. Overweeg om een horloge te kiezen van een gerenommeerd merk dat past bij de stijl van je vader. Maak het cadeau nog specialer door het horloge te laten graveren met zijn initialen of een persoonlijke boodschap. Een horloge kan nogal een kostenpost zijn, maar zelfs bij Rolex zijn er instapmodellen die wellicht goed in uw vaders straatje passen.

Multi-functionele draadloze wijnopener

Houdt uw vader wel van een borreltje op z’n tijd? Trakteer hem dan op deze 4 in 1 draadloze wijnopener van Cuisinart. Deze handige gadget detecteert en verwijdert de kurk, zowel de natuurlijke als synthetische, in een handomdraai en wordt geleverd met allerlei accessoires die het openen, schenken en bewaren van de wijn bevorderen. En dat voor een scherpe prijs van slechts € 79,90.

Een luxueuze reis

Verras uw vader met een reis naar zijn felbegeerde bestemming. Of het nu gaat om een tropisch paradijs, een bruisende stad of een rustig berglandschap, de keuze is reuze. Regel bijvoorbeeld een accommodatie in een luxe hotel en plan activiteiten die hij nooit van zijn leven meer zal vergeten. Denk bijvoorbeeld aan een reis naar Albanië, het snelst opkomende vakantieland van Europa.

Herenparfum

De Hugo Boss Bottled 100 ml is het perfecte cadeau voor de moderne man. Deze geur staat bekend om zijn tijdloze elegantie en verfijnde aroma’s; noten van appel, kaneel en sandelhout creëert het een harmonieuze en onweerstaanbare geurbeleving. Het is een ware klassieker van de moderne geuren en zorgt ervoor dat uw vader dag in dag uit lekker ruikend de deur uitgaat.

Hugo Boss