Trouwe Pure Luxe-fans zullen wellicht weten dat ons merk is voorgevlogen uit het YouTube-kanaal ‘MrWheels’. Omdat Floris Wyers momenteel herstellende is van een enkelblessure en we jullie niet zonder content willen laten zitten, duiken we de oude doos in en publiceren we de oude video’s van MrWheels, hofleverancier van exclusieve, automotive content.

YouTube-kanaal MrWheels herboren

Van rijden in een Jaguar met Manuel Broekman tot een unieke Tesla Model S met 550 uit testen, van alles passeert de revue. Eén ding staat echter centraal: een onvoorwaardelijke liefde voor alles waar een motor in zit. Het liefst zo luxe en decadent mogelijk. Houden we nou eenmaal van.

“Nu nog wat klassiekers (MrWheels Classics) omdat ik een gebroken enkel heb, maar binnenkort ook hier nieuwe, verse en gekke auto en wielen gerelateerde kwaliteitscontent”, aldus de oprichter van Pure Luxe.

“Floris Wyers rijdt in de mooiste auto’s en lult daar luchtig over”

Inmiddels staan er al 28 video’s online, waar verschillende vooraanstaande automodellen uitgebreid worden getest. Zo rijden we door Amsterdam in een Aston Martin DB9 Cabriolet, testen we de BMW M3 én M4 met radio-dj Mark Labrand, verkennen we ’s avonds de Zuidas met een witte BMW i8 en komt de Rolls-Royce Ghost aan bod.

We zouden het enorm waarderen als jullie abonnee worden van dit herboren kanaal op YouTube. Zo mist u ook geen enkele video! Hieronder alvast een aantal video’s om u de komende tijd te voorzien van content.