Feadship, een van ’s werelds meest vooraanstaande scheepswerven, heeft zojuist het indrukwekkende superjacht Feadship 1011 te water gelaten. Dit majestueuze jacht, met een lengte van maar liefst 100 meter, trekt onmiddellijk de aandacht door zijn unieke ontwerp en buitengewone glaswerk.

Een Superjacht met Luxueuze Voorzieningen

Wat dit superjacht werkelijk bijzonder maakt, zijn de weelderige voorzieningen en het uitgebreide scala aan waterspeelgoed aan boord. Aan boord vindt u niet minder dan vier buitenbubbelbaden, ideaal om te ontspannen terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op de zee. Bovendien beschikt het jacht over een prachtig zwembad op het hoofddek, waar gasten in volledige privacy kunnen zwemmen en zonnebaden.

Het Nieuwe 100-Meter Superjacht van Feadship

Innovatieve Opslag en Verborgen Helikopterhangar

Een andere opvallende eigenschap van Feadship 1011 is de ruime tendergarage, waar verschillende tenders en waterscooters veilig kunnen worden gestald. Maar dat is nog niet alles – dit superjacht herbergt ook een verborgen helikopterhangar aan boord. Deze innovatieve toevoeging biedt eigenaren de mogelijkheid om hun eigen helikopter mee te nemen tijdens hun maritieme avonturen.

Klantgericht Ontwerp en Samenwerking

Wat Feadship 1011 bijzonder interessant maakt, is de betrokkenheid van de klant bij zowel het ontwerp als de bouw van het jacht. De eigenaar heeft nauw samengewerkt met de vakmensen van Feadship om ervoor te zorgen dat elk detail voldoet aan zijn persoonlijke wensen en behoeften. Deze samenwerking was niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en plezierig, wat het uiteindelijke resultaat nog bevredigender maakte.

Het Nieuwe 100-Meter Superjacht van Feadship

Een Interieur van Ongeëvenaarde Klasse

Naast het adembenemende exterieur biedt Feadship 1011 ook een ongeëvenaard interieur. Het jacht zal worden uitgerust met een prachtige glazen trap en een lift in het hoofdatrium, waardoor gasten moeiteloos kunnen bewegen tussen de verschillende dekken. Elk detail van het interieur is met zorg gekozen, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om comfort en luxe te garanderen.

Het Nieuwe 100-Meter Superjacht van Feadship

Toekomstige Plannen voor Feadship 1011

Hoewel Feadship 1011 zojuist te water is gelaten, zijn de definitieve uitrustingen en proefvaarten gepland voor later dit jaar. Potentiële kopers kunnen nu al hun interesse tonen in dit unieke superjacht, dat is ontworpen voor degenen die exclusiviteit, comfort en avontuur op zee zoeken.