De HM9 Sapphire Vision is een horloge met een ontwerp dat doet denken aan buitenaardse inspiratie. Dit bijzondere uurwerk is vervaardigd door MB&F, een gerenommeerde Zwitserse horlogemaker, die bekend staat om zijn innovatieve en onconventionele ontwerpen.

Een Uniek Design

Wat de HM9 Sapphire Vision onderscheidt van andere horloges, is de wijzerplaat die zich aan de zijkant bevindt, in plaats van de gebruikelijke positie op het gezicht van het horloge. Dit creëert een dynamisch en bewegend effect, waardoor het horloge eruitziet als een futuristisch voertuig dat gereed is om te vertrekken.

Schoonheid en kleur

Een ander opvallend kenmerk van dit horloge is het gebruik van transparant saffierglas voor de constructie ervan. Het volledige horloge, met uitzondering van het massief gouden frame en de kroon, is vervaardigd uit dit hoogwaardige materiaal. Het resultaat is verbluffende transparantie, waardoor je een kristalhelder zicht hebt op het complexe binnenwerk van het uurwerk.

De HM9 Sapphire Vision is verkrijgbaar in twee kleurvarianten: geelgoud met een groene uurwerk afwerking of blauw met een witgouden frame. Beide opties hebben hun eigen unieke charme en esthetiek, waardoor dragers de mogelijkheid hebben om hun persoonlijke stijl tot uiting te brengen.

Een Statement in Design

Het ontwerp van de HM9 Sapphire Vision is ongetwijfeld uniek en onconventioneel. De vorm van het horloge roept associaties op met het hoofd van een buitenaards wezen, dankzij zijn gestroomlijnde lijnen en organische vormen. Hierdoor is het horloge een ware blikvanger en een statement piece voor liefhebbers van avant-garde design.

SAPPHIRE VISION’ EDITIONS 2023 SAPPHIRE VISION’ EDITIONS 2023

Exclusiviteit

Hoewel de HM9 Sapphire Vision ontegenzeggelijk indruk maakt qua ontwerp en vakmanschap, valt niet te ontkennen dat de prijs ervan behoorlijk hoog is. Met een prijskaartje van maar liefst bijna 500.000 is dit horloge zeker niet voor iedereen bereikbaar. Het kan worden beschouwd als een luxe item dat alleen toegankelijk is voor een selecte groep verzamelaars en horlogeliefhebbers die bereid zijn te investeren in exclusiviteit en vakmanschap.