Jay-Z’s met diamanten bezaaide horloge van Jacob & Co. werd verkocht voor $ 1,5 miljoen op een exclusieve veiling, georganiseerd ten behoeve van de Reform Alliance, de liefdadigheidsinstelling van Jay-Z die zich inzet voor hervorming binnen het rechtssysteem.

Een Schitterende Avond met Bekende Gasten

Meer dan 250 Vipgasten waren bij dit prestigieuze evenement. De veiling trok veel aandacht en veroorzaakte spanning onder de aanwezigen toen het tijd was om te bieden op dit unieke stuk.

Horloge in Detail

Het horloge heeft een indrukwekkende diameter van 47,5 mm en is vervaardigd uit 18-karaats witgoud. Het is versierd met maar liefst 204 baguette-diamanten die zorgvuldig zijn geplaatst op de wijzerplaat. Daarnaast zijn er nog eens 294 extra baguettes te vinden op de ring, kast en armband van het horloge.

Wat dit horloge echt onderscheidt, is het meerkleurige ‘Rainbow’ tourbillon uurwerk. Met een gangreserve van 120 uur is dit horloge niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een hoogwaardig technisch meesterwerk.

ay-Z's met Diamanten Versierde Horloge van Jacob & Co.ay-Z's met Diamanten Versierde Horloge van Jacob & Co.

Beroemdheden en Geheime Koper

Hoewel de identiteit van de koper niet bekend is gemaakt, waren er vele andere bekende gezichten aanwezig bij dit exclusieve evenement. Onder hen bevonden zich acteur Matthew McConaughey, komiek Tiffany Haddish en voormalig honkballer Alex Rodriguez. Deze beroemdheden hebben bijgedragen aan de allure en het succes van de avond.

Een Groot Succes voor Het Goede Doel

Hoewel Jay-Z zelf niet optrad tijdens het evenement, had de veiling van Jay-Z’s met diamanten versierde horloge van Jacob & Co. een groot succes. Met een opbrengst van $1,5 miljoen voor het goede doel heeft dit evenement niet alleen bijgedragen aan de liefdadigheidsinspanningen van Jay-Z Reform Alliance, maar ook aan het vergroten van bewustzijn rondom belangrijke maatschappelijke kwesties.

 

Jay-Z heeft niet alleen bijzonder veel geld, hij heeft ook smaak, hij was nog kort geleden gespot met een prachtig uurwerk. Lees hier meer