Onlangs heeft Sunseeker de ontwerpen onthuld van hun nieuwste aanwinst in het Superyacht-assortiment: de Sunseeker 120 Yacht. Dit jacht, met een totale lengte van 120 voet (36,6 m) en een indrukwekkend bereik van 1.730 zeemijlen bij een snelheid van 10 knopen, belooft een opwindende nieuwe keuze te zijn voor liefhebbers van luxe en prestaties.

Opvallend Exterieurontwerp

Het exterieurontwerp van de Sunseeker 120 Yacht is opvallend, met zijn hoekige lijnen, grote glazen panelen en verhoogde roestvrijstalen relingen. Deze kenmerken geven het jacht een eigentijdse uitstraling en bieden tegelijkertijd een adembenemend uitzicht op de oceaan.

De inspiratie voor de Sunseeker 120 Yacht komt voort uit de rijke erfenis van Sunseeker’s historische superjachten. Door deze iconische lijn opnieuw te interpreteren, profileert Sunseeker zichzelf als een vooraanstaande speler in het Superyacht-segment.

Om dit ambitieuze ontwerp te realiseren, heeft Sunseeker nauw samengewerkt met Design Unlimited, een gerenommeerd ontwerpbureau gespecialiseerd in superjachten. Samen hebben ze een spectaculair interieurontwerp gecreëerd dat hoge impact combineert met het comfort en de praktische aspecten van thuis.

suneeker 120 yacht

Luxe Interieur

Het interieur van het jacht is rijkelijk gedecoreerd met luxe stenen afwerkingen, opvallende verlichtingsaccenten en ingebouwde verlichting in de planken en plafondkoven. Deze details dragen bij aan de algehele sfeer van elegantie en comfort aan boord.

suneeker 120 yacht suneeker 120 yacht

Ontspanning en Watersportplezier

Een opvallend kenmerk van de Sunseeker 120 Yacht is het uitgebreide achterdek op het hoofddek, inclusief een gebogen zithoek voor maximaal 10 gasten. Hier is voldoende ruimte om te ontspannen of buitenmaaltijden te nuttigen, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over het water. De beachclub van het jacht beschikt over een zwemplatform over de volledige breedte, een uitklapbare deur en opbergruimte, waardoor gasten kunnen genieten van verschillende watersportactiviteiten.

Indrukwekkende Prestaties

Om indrukwekkende prestaties te garanderen, wordt het jacht aangedreven door twee krachtige MTU 12V 2.000-motoren. Deze motoren worden verwacht een topsnelheid van 20 knopen te behalen, terwijl de diepgang bij volledige belasting beperkt blijft tot slechts 2,5 meter.