“Wider is een 50 meter lange superyacht aan het bouwen”, maakt president & CEO van Wider Tilli Antonelli bekend op de VIP cocktail receptie en pers bijeenkomt in februari in Miami. De Wider 165′ wordt de grootste superyacht ooit van de Italiaanse Yacht producent. De yacht bevat hiermee zelfs de mogelijkheid om een persoonlijke onderzeeër te huisvesten in het schip, zodat de eigenaar kan genieten van onderwater excursies tijdens zijn vakanties aan boord.

“Ons doel is om al onze cliënten te kunnen geven wat ze verlangen of verbeelden, om zo een yacht te creëren die geheel past bij hun unieke persoonlijkheid, zodat de yacht een ware uitdrukking wordt van hun identiteit. Dit is dan ook de reden waarom dit project tot stand is gekomen. ‘Nooit genoeg’, zoals we bij Wider zeggen”, zegt CEO Tilli Antonelli.

002-ae6c85f463

Yacht ontwerper Fulvio De Simoni heeft in samenwerking met Tilli Antonelli en het Wider ontwerp team de Wider 150′ gebruikt als een startpunt, om de 50 meter lange aluminium super yacht te bouwen met dezelfde elegante lijnen, harmonie en connectie met het water, terwijl er een significante hoeveelheid volume aan het interieur en exterieure leefruimte wordt toegevoegd. Samen met zijn innovatieve onderzeeër standplaats, heeft de nieuwe 165′ een ‘touch-and-go’ helikopter standplaats en een geweldige “Wider Beach” aan boord. Wat een van de meest ruimtelijke zwem en zonnebaad deck in zijn klasse is.

“ons nieuwe vlaggenschip vertegenwoordigt het fijnste huwelijk van astatisch, innovatief en de laatste technologische vooruitgangen die de yacht wereld tot nu toe heeft gezien,” zegt Tilli Antonelli.

De Wider 165′ wordt verwacht in 2016.

Voor meer informatie zie de site van Wider Yachts