Als de wereldleider in de kunst van het echte luxe vervoer, heeft Rolls-Royce Motor Cars haar expertise uitgebreid met een scala van elegante bagage ontwerpen om de Wraith, de meest krachtige Rolls-Royce ooit gemaakt, te completeren.

P90217520_highRes

De collectie, ontworpen door Rolls-Royce Bespoke-ontwerper Michael Bryden en ontworpen in de Rolls-Royce Bespoke Design Studio onder leiding van design-director Giles Taylor, bestaat uit twee koffers voor grote reizen, drie “long weekend” tassen en een kleding-tas, zorgvuldig ontworpen om te worden opgeborgen in de bagageruimte van een Rolls-Royce Wraith. Zoals elke Rolls-Royce auto, kunnen deze koffers aan alle persoonlijk eisen van de klant voldoen.

P90217734_highRes

Raad werd gevraagd aan experts die gewend zijn aan de behandeling van bagage van veeleisende cliënten ‘. Het design team sprak met de belangrijkste butlers van enkele van ’s werelds meest luxueuze en bekende hotels, die verstand hebben van hoe om te gaan met gasten en hun kostbare bezittingen. Bagage wordt niet alleen gezien als een uiting van stijl, maar ook als een persoonlijke kledingkast die je meeneemt van huis.

rolls-royce-luggage-1

Bijzondere aandacht voor detail daarom is besteed aan het gebied dat het vaakst in contact komt met de eigenaar, zodat de ervaring volledig moeiteloos is. De handgrepen zijn ontworpen om een ​​gelijkmatige verdeling van het gewicht te garanderen, wat betekent dat er geen onnodige druk wordt gelegd op de hand. De koffers zijn vanaf nu te verkrijgen via de erkende Rolls-Royce dealers. Schrik niet van de prijs, deze ligt zo rond de 30.000 euro..!

rolls-royce-wraith-kofferset-02-1440x1085