De Maserati Quattroporte leek, net zoals de meeste superieure automodellen, niks nodig te hebben om haar schoonheid te verbeteren, en toch is het resultaat van de 2017 editie adembenemend mooi. Het interieur en exterieur zijn beiden onder de loep genomen en zijn verder verfijnd zowel in esthetische waarde als functionaliteit. Hierbij ziet u de restyling van de GranLusso & GranSport modellen.

De aerodynamica is met 10% verbeterd door onder andere de (her)-ontworpen zwarte bumpers aan de voor- en achterkant, die tevens de auto een meer agressief uiterlijk bijdragen aan het model. Andere herzieningen aan het exterieur zijn de matzwarte zijspoilers en vernieuwde spiegels. Verdere verbeteringen aan het interieur zijn onder andere de Air Quality Sensor, een groter display in het dashboard en optionele toevoegingen zoals Surround View Camera die samenwerkt met Advanced Driver Assistance Systems zodat de cruise control beter werkt met de Stop-And-Go Traffic systeem.

Met de focus op luxe heeft de GranLusso een cabine aangekleed met details van gepatenteerde zijde afwerking in de stoelen, deuren en dak. Het dashboard is verfijnd met Radica hout en het stuur met leder. Alle zitplaatsen beschikken over stoelverwarming, en air-conditioning verdeeld over 4 zones. (maserati.com)

Lees meer over de vernieuwde Maserati op de website van Robb Report.

Lees ook: Politie-Ferrari Wordt Door Agenten Aangehouden in Arnhem