Gelegen tegen de zuidelijke oeverstranden van Oahu, Hawaï, wordt de Waiea Tower gebouwd als onderdeel van de Ward Village community van 24 hectare groot en ontwikkeld door The Howard Hughes Corporation. De afronding van dit super project zal in het najaar van 2016 zijn. Op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Honolulu en ongeveer een mijl ten westen van het iconische Waikiki Beach zal de Waiea Tower een van de meest luxueuze residentiële projecten in Ward Village zijn. Veel luxe voorzieningen in de appartementen dus waaronder een infinity-edge zwembad, een indoor golf simulator en een fitnesscentrum met een yoga-kamer.

De prachtige glazen toren is voorzien van 175 woningen, met inbegrip van 10 “townhomes” en 14 penthouses. Maar de crème de la crème is het grote Penthouse, een vijf-slaapkamer woning gelegen op de 36e verdieping van $ 36 miljoen. Voor iedere etage een miljoen dus.

hawaii-howard-hughes-exterior

Het meer dan 900 m2 grote glazen penthouse biedt een waanzinnig uitzicht op de Stille Oceaan, de Diamond Head vulkaan, en de skyline van Honolulu. De weelderige master badkamer is voorzien van een diep bad, voor hem en haar wastafels, en vloer tot plafond ramen die eigenlijk de belangrijkste attractie zijn: het uitzicht op de kobalt blauwe oceaan. Via het open keuken concept loop je door de leefruimte naar buiten naar het superieure zwembad op het dak en een gastenverblijf met een volledige keuken, bar, en een woonkamer met een slaapkamer. Verder bieden de 4 aparte garages voldoende ruimte om exotische auto in te bergen. Indien het penthouse verkocht wordt voor de vraagprijs zou dit een indrukwekkend record betekenen: geen enkel ander penthouse in Hawaï is ooit verkocht voor meer dan $ 20 miljoen.

Lees ook: Binnenkijken Bij Pharrell’s Penthouse in Miamihawaii-howard-hughes-embed02