U wilt een juweel op uw aanrecht? Kijk dan hier eens naar. Hij is stoer, chic en exotisch tegelijk. THE GOLDEN ONE van Quooker brengt – naast instant kokend water – instant coolness in de keuken. Van deze vergulde limited edition zijn wereldwijd slechts 1000 exemplaren beschikbaar. De GOLDEN ONE wordt uitgebracht ter ere van de lancering van de Quooker kokendwaterkraan in de Arabische Emiraten, en zal vanaf september verkrijgbaar zijn.

THE GOLDEN ONE is een kokendwaterkraan, verguld met een laagje 24 karaats goud. Een juweel voor op het aanrecht dat design en functionaliteit in zich verenigt, en daarmee een groot gevoel van luxe aan de moderne keuken toevoegt. All that glitters is gold, maar vergis je niet: onder de oog- verblindende goudlaag zit een staaltje vernuftige techniek verborgen!

Behalve de gouden finish is het strakke design van de Quooker kraan ongewijzigd.
THE GOLDEN ONE is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als kraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. De mengkraanknop is uitgevoerd in matgoud, wat de kraan een subtiel accent geeft.

Voor meer informatie: zie de website van Quooker.

wp_20150917_14_24_43_rich-1080x675