Bent u een groot fan van Justin Bieber, of wilt u uw dochter het grootste plezier ooit doen? Dan kunt u nu voor de kleine prijs van $500.000,- met de Canadese popster chillen op oud en nieuw. Voor deze prijzige tickets kunt u 9 mensen meenemen om zijn show in Miami bij te wonen en te verblijven in het vijfsterrenhotel Fontainebleau Beach resort. Dit alles terwijl u geniet van champagnes van $6.500,- en rondrijd in welke luxe auto u maar wenst.

Daarbovenop krijgt u een tafel bij Bieber’s concert bij een zwembad en toegang tot zijn after party waar u kan genieten van de klanken van DJ’s Skrillex en Marshmello. Bovendien mag u een kijkje achter de draaitafel nemen om even gedag te zeggen tegen te wereldberoemde DJ’s en Justin zelf.

En omdat u een half miljoen betaald kan deze ervaring niet zonder een jacht of twee, voor meer informatie kunst u kijken op de website van Fontainebleau.

Lees ook: Binnenkijken bij Justin Bieber’s Gloednieuwe Penthouse op de Dam van 25 Miljoen